Ajánlom figyelmedbe, sok szeretettel

Bodnár József gerinc-specialista, manuálterapeuta
Bodnár József


2008-ban megismertem egy csodálatos ajándékot, a természet ajándékát, amelyet bizalommal elfogadtam, és amelyet most Veled is meg szeretnék ismertetni, mert megérdemled.

Családomnak kerestem valamit, ami nem mű, hanem valós, ráadásul a legjobb. Sokat láttam már, de ilyet még nem. Annyira megszerettem, hogy azonnal küldetésemnek éreztem és a mai napig érzem, hogy másokkal is megismertessem.

 

Jó szível ajánlom hosszú évek óta, betegeket egészséghez, sportolókat érmekhez, egészségeseket vitalitáshoz, további szép évekhez segítve. Örömömet fokozza, hogy koromat meghazudtolóan igazolhatom, hogy az alga tényleg a legtovább élő emberek és állatok tápláléka.

 

Hiszem, hogy ami jó, azt nem lehet megállítani, az alga idővel ott lesz minden asztalon, így a Tiéden is, ahogy ez Japánban már be is következett. 90 évesen úgy élnek, mint itt sokan 60 évesen sem...

Hogy miért is? Kérem, szánj 10 percet a tudásom és tapasztalásom befogadására, biztos vagyok benne, hogy hasznodat szolgálja.

Kérlek, Chrome böngészőt használj, minden más böngészőt és programot zárj be, ami a kommunikációnkat korlátozhatja.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!