Ajánlom figyelmedbe

Marx János - az algák csodálatos világa
ReNewLife_1.jpg
I_love_RNL.jpg
Marx János


2016-ban véletlenül találkoztam az algák csodálatos világával. Akkor még kevesen ismerték igazán, inkább kellemetlenség jutott az algákról az ember eszébe, mint pozitívum.

Amikor jobban megismertem, meglepett, amit hallottam. Bevallom, hihetetlennek tűnt, de azt mondtam magamban, hogy ha a fele igaz, már jó. Kipróbáltam, és utólag nagyon örülök, hogy tágabb családi körben többen is ezt tettük.

Pár hónap elteltével anyósomék úgy emlegették, hogy "a zöld csoda". Csak késve kapcsoltam, hogy az algákról beszélnek. Számomra ez volt az a fordulópont, amikor úgy döntöttem, hogy ezt mindenkinek meg kell ismernie.

Hobbiként indult, mellékállásban. Annyira sok jó visszajelzést kaptam, hogy amint tehettem főállásban folytattam. Ennek már 4 éve, életem egyik legjobb döntése volt...

Ami valóban jó, az időtálló és hamisítják. Mindkét "vizsgán" túl vagyunk. Nekem megváltoztatta az életem, és nem is tudom, hogyan írjam le, hogy mennyi minden területen. Inkább szánj 10 percet a tudásom és tapasztalásom befogadására, biztos vagyok benne, hogy hasznodat szolgálja.

Kérlek, Chrome böngészőt használj, minden más böngészőt és programot zárj be, ami a kommunikációnkat korlátozhatja.