Imune - amiben segíthetünk

A Green Gold Imune algakeverék 10 éve került forgalomba, azóta bizonyít. A kedvező visszajelzések, terméktapasztalatok száma annyira bőséges, hogy könyveket lehetne teleírni velük. Ezen az oldalon is találni bőségesen, ami alapján látni lehet, hogy a termék mennyire széles skálán képes kifejteni a hatását, hogy valóban valós megoldást nyújt szervezetünk rendbetételében. Az Imune nem étrend-kiegészítő, hanem egy olyan különleges élelmiszer, amelyet több országban SuperFood-nak is neveznek. Közhely, hogy a csoda bennünk van, de ez tényleg így is van: a szervezetünk annyira csodálatos, hogy már egy egészen kis mennyiségű tiszta, tápláló élelmiszertől is képes helyesen működni - ahogy a teremtő megalkotott minket: tökéletesen!

Imune_árnyalat_2.png

Megelőzés esetén az Imune-t egyfajta svédasztalként képzeljük el, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp akkor szüksége van. Ezt soha nem tudhatjuk, de a szervezetünk pontosan tudja. Nem kell többet spekulálni, a reklámok befolyása alapján próbálkozni, hanem csupán vissza kell térni a több milliárd éves gyökerekhez...

 

Terápiás esetben szintén a lehető legtöbbet nyújtja: sejtszinten tisztítja, táplálja és védi a sejtjeinket. Azzal azonban tisztában kell lennünk, hogy nagyon sok megbetegedésnek lelki, érzelmi oka van. Tehát gyakran hiába tesszük rendbe a sejtjeinket, ha közben az agyunkban olyan programokat futtatunk, amelyek a sejtjeink, szerveink ellen hatnak. Aki a lelki, érzelmi tényezőkkel nem foglalkozik, az nem tesz mást, mint az Imune-t "versenyezteti" a kiváltó okokkal. És igen, nagyon sokszor az Imune kerül ki ebből a "versenyből" győztesen, ezt támasztja alá a tömérdek terméktapasztalat, vagy az, hogy egyre többen igyekeznek másolni, hamisítani a terméket! Szoktak értéktelen, értelmetlen dolgokat másolni, adott esetben a törvénytelenség súlyos következményeit felvállalni? Ugye nem...

Nem mindig az Imune kerül ki győztesen ezekből a "versenyekből"! Ha ilyen helyzet áll elő, akkor ne az Imune-t hibáztassuk. Ne keressünk egy újabb "csodaszert", ne verjük magunkat értelmetlen költségekbe. Hanem keressük meg a betegségünk valós kiváltó okait! Ha ég a ház, akkor tűzoltót hívunk, de azonnal, és nem ácsot, igaz?  

Terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 21:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.