Ajánlom figyelmedbe

Raffai Róbert - az algák csodálatos világa
ReNewLife_1.jpg
I_love_RNL.jpg
Raffai Róbert


2009-ben véletlenül találkoztam az algák csodálatos világával. Akkor még kevesen ismerték igazán, inkább kellemetlenség jutott az algákról az ember eszébe, mint pozitívum.

Amikor jobban megismertem, meglepett, amit hallottam. Bevallom, hihetetlennek tűnt, de azt mondtam magamban, hogy ha a fele igaz, már jó. Kipróbáltam, és utólag nagyon örülök, hogy tágabb családi körben többen is ezt tettük.

Pár hónap elteltével anyósomék úgy emlegették, hogy "a zöld csoda". Csak késve kapcsoltam, hogy az algákról beszélnek. Számomra ez volt az a fordulópont, amikor úgy döntöttem, hogy ezt mindenkinek meg kell ismernie.

Hobbiként indult, mellékállásban. Annyira sok jó visszajelzést kaptam, hogy amint tehettem főállásban folytattam. Ennek már 11 éve, életem egyik legjobb döntése volt...

Ami valóban jó, az időtálló és hamisítják. Mindkét "vizsgán" túl vagyunk. Nekem megváltoztatta az életem, és nem is tudom, hogyan írjam le, hogy mennyi minden területen. Inkább szánj 10 percet a tudásom és tapasztalásom befogadására, biztos vagyok benne, hogy hasznodat szolgálja.

Kérlek, Chrome böngészőt használj, minden más böngészőt és programot zárj be, ami a kommunikációnkat korlátozhatja.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!