Ajánlom figyelmedbe, sok szeretettel

Szigeti Zsuzsanna grafológus – nemzetközi üzletfejlesztő
Zsuzsa_2.jpg
ReNewLife_1.jpg
1_FB_SABLON_TAPASZTALATOK.jpg

Kérlek, Chrome böngészőt használj, minden más böngészőt és programot zárj be, ami a kommunikációnkat korlátozhatja.

Szigeti Zsuzsanna

 

Kb. 3 éve egy kedves barátom hívta fel a figyelmem a Green Gold Algára. Abban az időben több komoly, egészségügyi kihívással küzdöttem, amit a hagyományos orvoslás egyáltalán nem, vagy csak tünetileg tudott kezelni.

Hittem az ismerősömnek és bíztam benne, ezért vásároltam egy doboz „Zöld Aranyat”. Ez volt életem egyik legjobb döntése. Szinte azonnal éreztem a Green Gold Alga hatását. A WellStar Green Gold Alga készítmény nem csupán egy egyedülálló étrendkiegészítő, hanem egy új életérzés – lifestyle.

 

A kiváló termék mögött professzionális orvosi háttér áll. Jó szívvel ajánlom minden felelősségteljesen gondolkodó érdeklődőnek, aki bármilyen egészségügyi kihívással küzd, és annak is aki szeretné megelőzni mindezt.

 

Hiszek benne hogy az egészség az egészséges életmód nem luxus, és nem feltétlen sok pénz kérdése. A Green Gold Alga 0-100 éves korig ajánlott, 100 éves kor felett kötelező.

 

Felejtsd el amit eddig a vitaminokról/étrendkiegészítőkről gondoltál. Szánj ránk 10 percet és mutatunk neked legalább 5 érvet amiért érdemes a Green Gold Algát fogyasztani.

Lépj velem kapcsolatba

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!