GNM on-line ügyelet

Dr. Budai L. Károly minden este 21:00 órától
Dr. Budai L. Károly

 

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető.

Küldetésének tekinti azt, hogy biológiailag logikus gondolkodás mentén tegyük rendbe azt, ami nem működik jelenleg. Nincs annál nagyobb elégedettség egy orvos számára, mint az, ha a betege valóban meggyógyul!

 

Küldetésének tekinti azt is, hogy az orvosok szerezzék vissza a betegek bizalmát, az orvosi hivatás becsületét. Ha megértjük, hogy mit tesz a biológiánk a túlélésért, a faj fenntartásáért, akkor fogunk tudni csak valós segítséget adni a gyógyításban. 

GNM on-line ügyelet minden este 21:00 órától

A kedd esti tematikus és szerda esti előadások egyelőre szünetelnek. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Minden este

Szerda esténként

A GNM on-line ügyelet elsődleges célja segíteni azokat, akiknek orvosi tanácsra van szükségük a jelen kialakult helyzetben. De a kérdések nem korlátozódnak csupán erre a témára, ha bármilyen egészséggel kapcsolatos kérdése merülne fel, ezen a fórumon felteheti. Ez és ez a tünetem, mi lehet az oka, hogyan tudunk ezen segíteni? Egyszerű kérdések, amelyekre adott válaszok után másként gondolunk a betegségünkre...

Az előadás első részre a mikroalgák világáról szól, ahol a természetet hívjuk segítségül a bennünk lévő öngyógyító folyamatok, az immunrendszerünk erősítése érdekében. A második részben a betegségek kialakulásának valós okaira hívjuk fel a figyelmet. Mert amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg, addig a terápia eredménye is kérdéses. A Fórumban a doktor úr válaszol a felmerült, vagy magunkkal hozott kérdésekre.

Szünetel

Hasznos infók a webkonferencia meghallgatásához

Az előadások megtekintéséhez - a megfelelő térerőn túl - a Chrome böngésző legfrissebb változata ajánlott. Minden más böngészőt és olyan programot, amelynek hozzáférése lehet a hanghoz és a képi tartalomhoz kérjük bezárni. Mobil vagy tablet esetén applikáció használata nem szükséges. Ha az előadás közben hangprobléma lépne fel (elmegy vagy visszhangzik), akkor egy gyors kilépés/belépés megoldja a problémát.

​​Kapcsolat - Dr. Budai L. Károly

A doktor úr saját weboldalán keresztül nem csupán a tájékozódni vágyók igényeit elégíti ki számtalan hasznos tartalommal, videóval, többek között a tematikus keddi webkonferenicák felvételeivel, de lehetőséget teremt a kapcsolattartásra is. Kérjük látogasson el a weboldalárra, szánjon időt az alaposabb tájékozódásra, és másként látja a világot utána.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!