Ajánlat vásárlók részére

Több szempontból is (pl. mert hamisítják) érdemes az Imune termékeket közvetlenül a cégtől rendelni, és erre lehetőségünk van. A legkedvezőbben akkor jutunk hozzá a termékhez, ha rendszeresen (havonta) szerezzük be, és nem csupán magunknak, hanem szeretteinkkel közösen (havonta 2 doboz, vagy 4 doboz).

Havi 2db Imune rendelése esetén évente 2 alkalommal 2-2 grátisz terméket kapunk, amely figyelembevételével a terméket ténylegesen 10 157 Ft áron szerezzük be. Fontos tudni, hogy a termékünk nem tartalmaz tartósítószert. Ez azért lényeges, mert ugyan vannak "kortalan" összetevők a készítményben, amelyek az idő végezettéig képesek megőrizni minőségüket (pl. kalcium), de többségében azok vannak (fehérjék, enzimek, vitaminok, zsírsavak stb), amelynek lebomlása gyors. A cégtől közvetlenül rendelve garantáltan a legjobb minőséget kapjuk (WellStar piacvezető a területen, emiatt képes 1-2 havonta frissíteni a készletét, a lehető legjobb minőséget biztosítva).

Green Gold Imune árak és kedvezmények:

Imune_árnyalat_2.png

1db - 13 900 Ft - személyesen adjuk át, vagy postán küldve

Kipróbálásra, eseti rendelések esetére (kedvezményes ár, a hivatalos 16 900 Ft + szállítás helyett)


2db - 23 700 Ft - közvetlenül a cégtől rendelve, szállítási költséggel együtt (akár 10 157 Ft/db!)

Rendszeres rendelés esetén a cég évente 2x2 grátisz termékkel jutalmazza a folytonosságot (5. és a 13. hónapban).


4db - 44 700 Ft - közvetlenül a cégtől rendelve, szállítási költséggel együtt (akár 9 579 Ft/db!)

Rendszeres rendelés esetén a cég évente 2x4 grátisz termékkel jutalmazza a folytonosságot (5. és s 13. hónapban).

Megjegyzés:
     - a vásárlók zöme eleinte 1-2 dobozzal próbálja ki a terméket, és ha bevált, akkor igyekeznek többen összeállni (általában családon belül) és havonta közösen rendelni, hogy a lehető legkedvezőbb áron jussanak hozzá a termékhez. Természetesen már az első alkalommal is lehet 2, vagy 4 terméket rendelni.


     - amennyiben közvetlenül a cégtől kívánunk rendelni, úgy a rendelés visszaigazolását követően előre kell fizetni, a szállítás a fizetéstől számítva kb. 4 nap.

     - a cég nem küldi a grátisz termékeket automatikusan! Esedékesség előtt nekünk kell jelezni az igényünket a grátisz termékekre, megadva a pontos igényünket (nemcsak Imune, hanem más termékek is kérhetők).

Fogyasztás:   

     - megelőzés esetén naponta 2-4 kapszula, gyermekeknek általában a fele. Ebben az esetben egy doboz alga akár egy család egyhavi adagja is lehet (családi kiszerelés) 

  

     - terápiás esetben naponta 3x2 vagy akár 3x4 kapszula, mindaddig, míg a tünetek enyhülnek, megszűnnek. Ezt követően az adag csökkenthető (pl. 2x2, 3x1, vagy 2x1)   

     - fontos: az alga víz nélkül "nem működik", folyadék fokozott bevitele elengedhetetlen (erre érdemes figyelni, amennyiben valaki tudja magáról, hogy kevés folyadékot iszik) 

  

     - a napi tervezett adagolást ajánlott fokozatosan emelni, ugyanis esetenként átmenetileg előfordulhatnak un. méregtelenítési tünetek (levertség, fejfájás, verejtékezés stb). Pl. első héten napi 2x1, a következő héten 2x2 és így tovább.

Rendelés menete
Rendelés esetén az alábbi adatokra lesz szükségünk:
    - név
    - születési dátum (csak a 2 v. 4-termékes rendelés setén szükséges)
    - szállítási cím - ahol napközben át tudja venni valaki a küldeményt
    - email
    - mobil
    - rendelés (1, 2 v. 4 termék)

Terméktapasztalatok videón

 

A Green Gold Imune algakeverék egy olyan innovatív készítmény, amely a cég korábban gyártott termékeire épül, kiegészítve azokat további értékes összetevőkkel, illetve a kapszulázott kivitel szükségtelenné tett olyan összetevőket (pl. menta, almapor és mások), amelyek többek között az algák európai fogyasztók számára szokatlan ízvilágát igyekeztek elfedni. A kapszulás változat megkönnyítette a porciózhatóságot is, egyszerűsítve az alga fogyasztását.

A vásárlók annyira jól fogadták az Imune készítményt, hogy rövidesen szinte a teljes forgalmat az új termék tette ki, ami a videóban elhangzó korábbi termékek (Green Gold Solar, Lunar, Pur és Pur Mint) megszűnéséhez vezetett.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

Több, mint 10 éve tartunk szerda esténként orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az algáink hatásmechanizmusát ismerhetjük meg, nemcsak a betegségek VALÓS okainak felismerésében kaphatunk hatékony segítséget, hanem az előadásokat követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Szerda 21:00 óra - webkonferencia!

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a lenti Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető.