Webkonferencia tapasztalatok

Több, mint 10 éve tartunk szerda esténként orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az algáink hatásmechanizmusát mutatjuk be, nemcsak a betegségek VALÓS okainak felismerésében kívánunk segíteni (hogy könnyebben elkerülhessük azokat, vagy adott esetben VALÓBAN meg is gyógyulhassunk), de az előadásokat követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Kényelmesen, a számítógép előtt ülve tehetjük fel az egyszerű kérdésünket: "Ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Nemcsak kérdéseket tehetünk fel, de megismerhetjük mások visszajelzéseit, tapasztalatait is. És látni fogjuk, hogy tényleg működik, tényleg jönnek a pozitív visszajelzések. Egy ideig gyűjtöttük a tapasztalatokat, majd rájöttünk, hogy olyan sok a visszajelzés, hogy az emberek el sem olvassák mindet: már az első pár sor is meggyőző. A piros ikonra kattintva megismerhetünk egy szeletet 10 év tapasztalatainak sokaságából.

Terméktapasztalatok

A lenti piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le és ismerhetjük meg azok tapasztalatait, akik már részt vettek a webkonferencián, a doktor úr előadásain és eredményesen alkalmazták az ott elhangzottakat.

Szerda 21:00 óra - webkonferencia!

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet, a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követően a Fórumban választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!