top of page

Adagolás & amiben segíthetünk

A WellStar Imune, majd újragyártását követően a Classic Immun Green algakeverék 12 éve került először forgalomba. A kedvező visszajelzések, terméktapasztalatok száma annyira bőséges, hogy könyveket lehetne velük teleírni. Ezen az oldalon is találni bőségesen, ami alapján látni lehet, hogy a termék mennyire széles skálán képes kifejteni a hatását, hogy valóban valós megoldást nyújt szervezetünk rendbetételében. Az Imune nem étrend-kiegészítő, hanem egy olyan különleges élelmiszer, amelyet több országban SuperFood-nak is neveznek. Közhely, hogy a csoda bennünk van, de ez tényleg így is van: a szervezetünk annyira csodálatos, hogy már egy egészen kis mennyiségű tiszta, tápláló élelmiszertől is képes helyesen működni - ahogy a teremtő megalkotott minket: tökéletesen!

classic.png

Megelőzés esetén az Imune-t egyfajta svédasztalként képzeljük el, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp akkor szüksége van. Ezt mi nem tudhatjuk, de a szervezetünk pontosan tudja. Nem kell többet spekulálni, a reklámok befolyása alapján próbálkozni, hanem egyszerűen vissza kell térni a több milliárd éves gyökerekhez. A legcsodálatosabb az, hogy megelőzés esetén már egészen kis mennyiség is kifejti a hatását. Nem véletlenül mondjuk, hogy egy doboz Imune családi kiszerelés, amely akár egy 4-tagú családnak egy hónapig is elég!

 

Terápiás esetben szintén a lehető legtöbbet nyújtja: sejtszinten tisztítja, táplálja és védi a sejtjeinket. Azzal azonban tisztában kell lennünk, hogy nagyon sok megbetegedésnek lelki, érzelmi oka van. Tehát gyakran hiába tesszük rendbe a sejtjeinket, ha közben az agyunkban olyan programokat futtatunk, amelyek a sejtjeink, szerveink ellen hatnak. Bármilyen terápia mellett is döntünk, bárhogy erősítjük szervezetünk öngyógyító folyamatait, mellette mindig törekedjünk a kiváltó okok megszüntetésére is. Ellenkező esetben nem teszünk mást, mint a terápiát "versenyeztetjük" a kiváltó okokkal, reménykedv, hogy a terápia győz.

Csodaszerek helyett: ép testben ép lélek. Ez a küldetésünk. Az oldalon több helyen is találkozik a közvetlen kapcsolat lehetőségével olyan szakemberekkel, akik valós segítséget tudnak nyújtani, nemcsak tünetit.

Adagolás

​Nem vagyunk egyformák, emiatt nem is reagálunk egyformán a különböző hatásokra. Az Imune készítmény valóban rendelkezik méregtelenítő hatással, nem csupán sejtszinten, de a belek állapotára is rendkívül jótékony hatással van. Akár több kiló salakanyagtól is képes megtisztítani, ami jelentősen javítja az értékes tápanyagok felszívódását. Nem véletlenül mondta Hippokratész, hogy „minden betegség a bélből ered”.

Ugyanakkor ez a tisztítási folyamat különféle tüneteket eredményezhet, ami nem jelentkezik mindenkinél, és nem is egyformán. Mivel nincs ránk írva, hogy miként fogunk a készítményre reagálni, ezért nem árt fokozatosan hozzászoktatni a szervezetünket a készítményhez.

Fokozatosság: felnőttek esetén napi 2x1 kapszulával érdemes kezdeni a termék fogyasztását, bő folyadék mellett. Utóbbi rendkívül fontos, mert ahogy a mosógép sem tud tiszta víz nélkül tisztítani, úgy a szervezetünk sem képes erre. Tehát ha tudjuk magunkról, hogy általában kevés folyadékot iszunk, akkor nagyszerű megoldás lehet reggelente kikészíteni 2 liter tiszta vizet, amit óránként 1,5-2dl-t kitöltve megiszunk a nap folyamán. Az adagot hetente lehet emelni hasonló mértékben, mindaddig, amíg a kívánt napi adagot el nem érjük.

Megelőzés esetén: amennyiben a készítmény fogyasztása folyamatos, úgy már kis mennyiség is képes kifejteni a kedvező hatását. Ezen ne lepődjünk meg, hiszen 1 kapszula kb. 0,8kg zöldség, gyümölcs tápértéke! Felnőtteknek napi 2-4 kapszulát szoktunk javasolni. A mennyiség függ életkortól, alkati tényezőktől és életmódtól. Gyermekeknek általában ennek a fele. Megelőzés esetén egy doboz Imune akár családi kiszerelésnek is tekintető.

Terápiás esetben: a tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy adott esetben még a napi 6 kapszula is kevés lehet ahhoz, hogy kedvező hatást érzékeljünk. Ilyen esetekben a napi 9, de akár 12 kapszula is ajánlott lehet, mindaddig, amíg a tünetek enyhülnek.

Fontos! Ha valaki beteg mindig forduljon orvoshoz! Az algákat kizárólag valamilyen terápia mellett alkalmazzuk. Ez lehet tüneti kezelés (gyógyszeres), kiváltó okok megszüntetése (érzelmi), vagy a kettő együtt. Amennyiben az állapotunk javul (pl. cukor, vérnyomás csökken), a gyógyszereket csak azzal az orvossal konzultálva csökkentsük, aki azokat korábban felírta!

Terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Figyelem, hamisítják!

Mindent, ami jó, ami bizonyít, idővel megpróbálják hamisítani, másolni. Ez történt az Imune készítményünkkel is. Hiába jártuk a különböző hatóságokat, és tudta mindenki, hogy igazunk van, a hamisítók trükkök sorával bújtak ki a felelősségre vonás alól. Épp ezért, amikor a GreenStar átvette a termékek további gyártását és forgalmazását, egy teljesen eltérő arculat bevezetése mellett döntött. Így már a laikus is könnyen meg tudja különböztetni az eredetit a hamistól. Tehát amennyiben a piros jelzéssel ellátott Imune készítménnyel találkozik, akkor az csak régi gyártás lehet, vagy nem a WellStar által gyártott, megtévesztő utánzat!

classic.png

eredeti,
új néven

2_Imune_LR.png

2020-ban megszűnt

​​A weboldalon a tájékoztatás hitelessége miatt egyaránt használni fogjuk a termék korábbi megnevezését és az újat. Erre azért van szükség, mert az innováció nem áll meg, és vannak ismeretek (pl. terméktapasztalatok), amelyek a régi megnevezést használva születtek, így ezeket külön megemlítjük.

bottom of page