Terméktapasztalatok - kedvenceinknek

A WellStar Green Gold algakeverékek 16 éve bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján! A több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. Hogy miként? A szerda esti orvosi előadások alkalmával rövid betekintést kaphatunk az algák világába.

Az elkövetkezőkben megismerhetünk néhány kedvező tapasztalatot, ezúton is kihangsúlyozva, hogy aki beteg, forduljon orvoshoz. Minden orvos segítő szándékkal fordul a betegihez, de nem minden orvos tud segíteni! Ebben is segítünk, a tapasztalatokat követően erről is olvashat.

K. Attila

Macskáim szabadon csatangolhatnak, egerészhetnek. Azt hittem, ennyi elég is az erős immunrendszerükhöz. Mindaddig, amíg egyik cicám el nem pusztult egy vírusos betegségben. Ettől kezdve adtam nekik az algát, de mivel macerás volt, egy idő után már nem adtam. Nemrég az egyik cicám csúnyán tüsszögött, mintha náthás lett volna, több napon keresztül. Megijedtem, és meg is találtam az egyszerű módját az adagolásának. Konzerves és száraz tápon élnek. A konzerv felét megkapják reggel, este a másikat. A második adagot még a konzervdobozban keverem össze egy Imune kapszulával minden este. Pár nap múlva abbahagyta a tüsszögést.

Sz. Miklós

A kutyusunk életét mentettük meg algával… A fehér, habos hányás és a véres széklet, kullancscsípést, mérgezést, vagy fertőzést jelent. Első nap fecskendőben feloldva kapta az algát. Az első kísérletnél engem jól megharapott a Morzsi, és szinte minden kijött belőle, de a 2. nap már nem hányt, nem lett lázas, nem száradt ki, mert az algától sokat kellett innia. Mire a dokihoz vittük már jókedvű volt és érdeklődő. A harmadik nap reggel már követelte a kímélő kaját, amit adhattunk neki, az algát a mai napig kapja és hála Istennek már nagyon jól van.

Hajni

A kutyusomnak emlődaganata volt, az Imune algát fogyasztotta, ès a Hameri zenét hallgatta folyamatosan. Volt időszak, amikor napokig nem evett, izomrángása volt, nem volt ereje, csak feküdt. Mára már újra a régi vidám kutyus.

M. Mariann

Az idős cicánknak is adtuk az Imune algát, amikor úgy tűnt, hogy gyengülni kezdett. 3 nap múlva megújult a szőre, visszaerősödött és azóta (3 éve) is boldogan él velünk.

Dr. Hinger Sándor állatorvos

 

A WellStar büszke arra, hogy termékei (BYAS) fejlesztése során nem alkalmaznak állatkísérleteket. Mi pedig arra vagyunk büszkék, hogy egy olyan állatorvos erősíti a szakértői gárdánkat, aki logikusan végiggondolta, hogy ha van egy természetes készítmény, amely példa nélküli széles skálán képes kedvezően hatni az emberi szervezetre, akkor az az állatok esetén is hatékony lehet. Azaz megfordította a folyamatot: az emberek után az állatok következnek...

A doktor úr több, mint 500 kedvező tapasztalaton van túl, javarészt kutyák estében. Egy doboz Imune 180 kapszulát tartalmaz, akár több állat félévi adagja is lehet egyszerre. Kedvenceinknek egészséget vitalitást, hosszabb éveket adhatunk, miközben költségeinket is csökkenthetjük.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Online orvosi előadások kedd és szerda 21:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Kedd esténként

Szerda esténként

Tematikus előadások, hetente változó tartalommal, a betegségek érzelmi, lelki összefüggéseit tárja fel. Mert ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tudni fogjuk, hogy merre keressük a megoldást! Az előadás végén a Fórumban kérdéseket tehetünk fel a doktor úrnak, aki nemcsak a betegségek valós okainak feltárásában segít, de lehetőséget teremt a továbblépésre is a valós gyógyulás felé, egy gyógyszer mentes élethez.

Az előadás első részre a mikroalgák világáról szól, ahol a természetet hívjuk segítségül a bennünk lévő öngyógyító folyamatok, az immunrendszerünk erősítése érdekében. A második részben a betegségek kialakulásának valós okaira hívjuk fel a figyelmet. Mert amíg a kiváltó okokat nem szüntetjük meg, addig a terápia eredménye is kérdéses. A Fórumban a doktor úr válaszol a felmerült, vagy magunkkal hozott kérdésekre.

Szünetel

Hasznos infók a webkonferencia meghallgatásához

Az előadások megtekintéséhez - a megfelelő térerőn túl - a Chrome böngésző legfrissebb változata ajánlott. Minden más böngészőt és olyan programot, amelynek hozzáférése lehet a hanghoz és a képi tartalomhoz kérjük bezárni. Mobil vagy tablet esetén applikáció használata nem szükséges. Ha az előadás közben hangprobléma lépne fel (elmegy vagy visszhangzik), akkor egy gyors kilépés/belépés megoldja a problémát.

​​Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követően a Fórumban választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!