top of page

Terméktapasztalatok - kedvenceinknek

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

classic.png

K. Attila

Macskáim szabadon csatangolhatnak, egerészhetnek. Olyan helyen élünk, ahol nem fenyegeti őket az autó, a környéken élő vad- és kóbor állatokat megtanulták kezelni.

Mivel más macskákkal is érintkeznek, hiába minden védelem, mozgás, változatos táplálkozás, bármikor elkaphatnak egy olyan vírust, ami rövid időn belül elpusztíthatja őket.

Sajnos volt már ilyen tapasztalatom, egy 2 év alatti kis kandúrt veszítettem el, az állatorvos minden erőfeszítése ellenére, és az alga sem segített. A betegség gyorsan lefolyt, fiatal szervezete nem volt elég erős. 


Nemrég a képen látható kis kandúr kapott el valamilyen vírust. A kis teste a sok folyadéktól felpuffadt, és levegőt is nehezen kapott, mintha a tüdeje is vizes lett volna, köhögve próbált megszabadulni a víztől.

4 év körül járt, ezért a szervezetét már erősebbnek gondoltam, és hiába a korábbi rossz tapasztalat, küzdöttünk az életéért. Algát adtam neki minden reggel, a port tejbe keverve. Előbb állapotának romlása állt meg, majd lassan elindult a gyógyulás. Megszűnt a köhögés, majd nagyon lassan a vizesedése is.

Kb. 6 hét alatt teljesen felépült. Azóta folyamatosan kapja az algás tejet, megelőzésként. Az alga nem csodaszer, de segíthet, akár az orvos által ajánlott terápiát kiegészítve.

IMG_20221015_085945_1.jpg

Sz. Miklós

A kutyusunk életét mentettük meg algával… A fehér, habos hányás és a véres széklet, kullancscsípést, mérgezést, vagy fertőzést jelent. Első nap fecskendőben feloldva kapta az algát. Az első kísérletnél engem jól megharapott a Morzsi, és szinte minden kijött belőle, de a 2. nap már nem hányt, nem lett lázas, nem száradt ki, mert az algától sokat kellett innia. Mire a dokihoz vittük már jókedvű volt és érdeklődő. A harmadik nap reggel már követelte a kímélő kaját, amit adhattunk neki, az algát a mai napig kapja és hála Istennek már nagyon jól van.

Hajni

A kutyusomnak emlődaganata volt, a WellStar algáját fogyasztotta, és a Hameri zenét hallgatta folyamatosan. Volt időszak, amikor napokig nem evett, izomrángása volt, nem volt ereje, csak feküdt. Mára már újra a régi vidám kutyus.

M. Mariann

Az idős cicánknak is adtuk a WellStar algáját, amikor úgy tűnt, hogy gyengülni kezdett. 3 nap múlva megújult a szőre, visszaerősödött és azóta (3 éve) is boldogan él velünk.

Dr. Hinger Sándor állatorvos

 

A GreenStar büszke arra, hogy termékei fejlesztése során nem alkalmaznak állatkísérleteket. Büszkék vagyunk arra is, hogy egy olyan állatorvos bővíti a tapasztalataink sokaságát, aki logikusan végiggondolta, hogy ha van egy természetes készítmény, amely példa nélküli széles skálán képes kedvezően hatni az emberi szervezetre, akkor az az állatok esetén is hatékony lehet. Azaz megfordította a folyamatot: az emberek után az állatok következnek...

A doktor úr több, mint 500 kedvező tapasztalaton van túl, javarészt kutyák estében. Egy doboz Imune 180 kapszulát tartalmaz, akár több állat félévi adagja is lehet egyszerre. Kedvenceinknek egészséget vitalitást, hosszabb éveket adhatunk, miközben költségeinket is csökkenthetjük.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page