top of page

Terméktapasztalatok - szüleinknek

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

classic.png

Dr. B. Judit

77 éves néninek az WellStar algájától már az első napokban megszűnt az inkontinenciája. Ha csak pár napig kihagyja, akkor rögtön visszajön! Majd kb 8 hét után kezdett a vércukor szintje csökkenni, le kellett az inzulinját cserélni a rendelőben. Később 2 vérnyomás csökkentőt le lehetett állítani. A súlya is csökkent kb 6-8 kg-ot. Haematológiára járt évek óta, vérszegénysége miatt injekciót kapott rendszeresen. Tökéletes lett a vérképe, nem kell injekciókra járnia.

M. Mária

74 éves vagyok de nem érzem a koromat. Két éve szedjük az algát és nem szedünk mellette mást. 84-éves nagybácsink inzulinozta magát. Az alga hatására csökkenteni kellet az inzulint és nagyon jól érzi magát. Még barátnőt is szerzet magának!

Sz. Miklós

Egy éve Anyu ramaty állapotban volt, nagyon sokat hányt, gyenge volt, rosszul aludt, éjszaka folyamatosan felkelt  pisilni, hosszabb utat nem mert megtenni. Algakapszulát adtunk neki. Folyamatosan, az összes másféle vitamint, és a gyógyszerek nagy részét elhagytuk. Apósom egy hónap alatt kb. 10kg-ot leadott (volt miből) és egy csúnya seb az orrán is külső algakenéssel szépen gyógyul.

T. Jánosné

Édesanyám a német algától teljesen visszanyerte régi énjét, ha lehet, még erősebb a szervezete, nagyobb az életkedve, hiszen elmondása szerint sokkal jobban alszik, pihentebben ébred, a vérnyomás rendezéséről már nem is beszélve.

P. Anikó

​​A 92 éves bácsit ma meglátogattam, nála volt a legtöbb változás eddig az algától. 16 gyógyszerét februártól fokozatosan elhagyta. Mostanában kemény a széklete, viszont farkasétvágya van. Algafogyasztás előtt joghurton élt, most pedig mindent elfogyaszt.

Több ​75 év körüli ismerősömnek, akik augusztusban ajánlottam a Wellstar algát, visszatért az erőnléte, boldogabbak, meghallgattatom velük az előadásokat a Youtube-on és a webkonferenciát.

72 éves Olga néném januártól szedi a WellStar algáját. 6-féle gyógyszert szedett, amit már abbahagyott.

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page