top of page

Terméktapasztalatok - vegyesen

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

Méregtelenítő hatás
Klinikailag igazolt, hogy a Classic Immun Green-ben található chlorella képes a testünkbe kerülő makacs toxinokat (például ólom, kadmium, higany és urán) beborítani és megakadályozni a felszívódásukat. A rendszeres chlorella-fogyasztás meggátolja a nehézfémek felhalmozódását testünk lágy szöveteiben és szerveiben, és nemcsak a nehézfémekét (pl. dioxin, radioaktív sugárzás, légszennyezettség, tartósítószerek stb.)
Fotnos: a chlorella nemcsak a szervezetünkben képes megkötni a nehézfémeket, de a szennyezett vizekben is. Így ha az algát nem megfelelő forrásból szerezzük be, akkor épp az ellenkező hatást érhetjük el, azaz az algával mérgezzük magunkat!

Dr. V. Beáta

​​Egy fiatal hölgy, aki  ólomszennyezett munkahelyen dolgozik - folyamatos ólomszint ellenőrzés alatt áll, és minimális ólom szintet mindig mértek a véréből -, a WellStar algakeverékeket fogyasztja. 1 hónap után éppen mérték az ólom szintjüket, és nagyon kíváncsi volt az eredményre, mert azt hallotta, hogy a WellStar készítményekben található Chlorella mikroalga segít kivezetni a nehézfémeket a szervezetből. Nagy örömére, és az üzemorvos megdöbbenésére nem volt kimutatható ólomszint a vérében, az eredmény 0 lett...

V. Gabriella

Ismerősömnek novemberben máj-problémája volt, higanymérgezést kapott. Halállistára került. 49%-os volt a szervezetében a higany. Elkezdte fogyasztani a WellStar algát. Egy hónap alatt 27%-ra csökkent a higany mennyisége, most csak 2%.

classic.png

K. Erzsébet

​Három hónapja fogyasztom a WellStar poralgát. Öt éven keresztül bottal jártam, ugyanis a  bal combforgóm elkopott, protézist szerettek volna behelyezni. Két hete letettem a botot, teljesen fájdalom mentessen járok.

T. Mihály

Gyerekkorom óta megoldhatatlan intenzív korpásodásom, gyomorsav- túltengésem megszűnt.  Ízületi problémáimat teljesen elfelejtettem. Bőröm kisimult, és a feleségemnek sincs semmi oka panaszra... :-))

B. Mária

Évtizedek óta kínzó fülzúgásom 2 hét WellStar alga szedése után elmúlt (májusban), azóta sem tért vissza!

​Dr. Cs. Lajos

​​Van egy  sclerosis multiplexes betegem, akit úgy ahogy  eddig karban tudtam tartani, de kb. 25 éve kerekes székben tud csak mozogni. Ráadásul gyomorvérzése volt, minden gyógyszerétől a helybéli orvosok eltiltották. Megbeszéltük, elkezdte használni az algát. Egy hónap után már örvendezve tudatta velem, hogy tele van energiával, jól érzi magát. A székéből mindent el tudott végezni. Kb 2 és fél hónap után segítséggel lábra állítottam. Azóta is fogyasztja a WellStar algát. Nehezen ugyan de pár lépést segítséggel meg tud tenni. El tudod képzelni, hogy 25 év után újra kezd járni, mekkora öröm az életében? Különben 60 éves.

Mária

Egyhavi algaszedés után: megszűnt a migrén, gyomorégés, félévi tüdőkontroll után jobbak lettek az eredmények, pedig ugyanúgy dohányzik az illető.

​Sz. Ferenc

​​A fogínyem volt hónapokon keresztül begyulladva, sokféle kezeléssel próbálkoztak, de sikertelen volt. Végül azt mondta a fogorvosom, hogy sebészeti beavatkozásra van szükség. Megbeszéltük az időpontot, és amikor elérkezett a nap, felkerestem. Orvosom értelmetlenül állt a dolog előtt, ugyanis minden problémám megszűnt. 4 napja (!) szedtem az algát. Azóta is tünet mentes vagyok, hála a terméknek.

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page