Terméktapasztalatok - antivirális hatás

A WellStar Green Gold algakeverékek 16 éve bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján! A több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. Hogy miként? A szerda esti orvosi előadások alkalmával rövid betekintést kaphatunk az algák világába.

Az elkövetkezőkben megismerhetünk néhány kedvező tapasztalatot, ezúton is kihangsúlyozva, hogy aki beteg, forduljon orvoshoz. Minden orvos segítő szándékkal fordul a betegihez, de nem minden orvos tud segíteni! Ebben is segítünk, a tapasztalatokat követően erről is olvashat.

Imune_árnyalat_2.png

Dr. Sz. Irén

​​4 éve fogyasztjuk az Imune algát, azóta elkerül az influenza bennünket. 87, 61, 40, 14 évesek vagyunk.

​​

Cs. György

Korábban évente 2-3 alkalommal náthának, vírusoknak köszönhetően ágynak estem, ami kb. 1 hónap alatt múlt el teljesen. Ez a jelenség az Imune algától teljesen megszűnt, csakúgy, mint a fáradékonyság: 48 évesen rendszeresen súlyzós edzést végzek, biciklizem, heti 4-6 alkalommal!

K. Attila

5-6 futószemölcs volt az ujjaimon, ami vírusos eredetű. Nem éreztem magam betegnek, csak kis adagban fogyasztottam a Green Gold algát. 4-5 hónap elteltével a szemölcsök elkezdtek visszahúzódni, majd végleg eltűntek, azóta sem jöttek elő. Ennek több, mint 12 éve.

Györgyi

9 éves gyermeknek mind a 10 ujján futószemölcs volt, fél évig ette az Imune algát, mind elmúlt. De eszi azóta is, mert szemüveges és javult a látása.

B. G. Renáta

Gyermekeim óvodásak voltak még mikor 2.5 éve a család fogyasztani kezdte az Imune algát. Zéró láz!!! Egyetlen egyszer sem hiányoztak oviból, sem iskolából. Sem hányás, sem hasmenés! A bárányhimlővel bajban voltunk, mert 3 nap alatt túl voltak rajta a gyerekek, s volt csodálkozás az orvosi rendelőben. Mellesleg csupa 5-ös tanulók most már mindhárman. Anyaként elégedettséggel tölt el, hogy a gyermekeim a legjobbat kapják.

International Journal of Medicine and Pharmaceutical Sciences

 

A Green Gold Imune-ban található spirulina antivirális hatásáról készült tanulmány következtetése:

"A Spirulina plantensis számos tápanyagot tartalmaz, beleértve a fehérje pigmenteket is, mint például fitocianin, alophycocyanin, fikoeritrin, klorofill és karotinoidok, fehérjék, aminosavak szulfolipidek, vitaminok, poliszacharidok és ásványi anyagok. A kutatási eredmények szerint a Spirulina plantensis terápiás szerként és antivirális szerként is használható"

A tanulmány itt letölthető (8,23MB!):

B. Gábor

Nagyon boldog vagyok hogy rátaláltunk az Imune komplexre. Akkor szembetűnő, hogy jó döntést hoztam, amikor az osztály kétharmada hiányzik egy-egy vírus miatt, de az én fiam nem. Minden szülőnek ajánlom, hogy olvasson utána, a gyerekek mai táplálkozása mellett (menza) elengedhetetlennek tartom, hogy a fiúk minden nap fogyasszák.

 

M. Marianna

Boros doktornő ajánlására szereztem be egy doboz Imune algát. Mint később kiderült, ismerősömtől egy másolatot kaptam. Ekkor tanácsára közvetlenül a cégtől szereztem be a következő adagot, nem szerettem volna több pénzt kidobni. Azonnal érezhető volt a hatása, tényleg más, mint a másolat.

Terméktapasztalatok videón

 

A Green Gold Imune algakeverék egy olyan innovatív készítmény, amely a cég korábban gyártott termékeire épül, kiegészítve azokat további értékes összetevőkkel, illetve a kapszulázott kivitel szükségtelenné tett olyan összetevőket (pl. menta, almapor és mások), amelyek többek között az algák európai fogyasztók számára szokatlan ízvilágát igyekeztek elfedni. A kapszulás változat megkönnyítette a porciózhatóságot is, egyszerűsítve az alga fogyasztását.

A vásárlók annyira jól fogadták az Imune készítményt, hogy rövidesen szinte a teljes forgalmat az új termék tette ki, ami a videóban elhangzó korábbi termékek (Green Gold Solar, Lunar, Pur és Pur Mint) megszűnéséhez vezetett.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 21:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.