top of page

Terméktapasztalatok - gyermekeinknek

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

P. Szabolcs

Ennek a gyönyörű csöppségnek mind a két szülője már körülbelül 8 éve fogyasztja a WellStar alga készítményét. A szülőkről is tehetnénk említést, hogy az idők során megszabadultak az allergiától, egyéb egészségügyi kihívásoktól stb., de most Benett babáról néhány szót. Nagyon erős, jó formájú baba, de amikor 5 naposan már emelte a fejét és tartotta, azon mindenki meglepődött. Bár közel sem annyira, mint amikor már 4 hetesen átfordult a hasáról a hátára. Az anyatejjel azóta is óriás mennyiségben szívja magába az algát és csodálatos ütemben növekszik a csöppség. Egyikük sem panaszkodik, mert anyának rengeteg teje van, ami kell is, mert ahogy apukája írta nekem egyszer szó szerint: "a gyerek eszik annyit, mint egy kerületi óvoda"

Tegyünk említést anyáról is, mert a héten volt a szülés utáni 5 hetes kontroll a nőgyógyásznál, aki állítása szerint, a ritkábbnál is ritkábban lát ilyet, hogy az anya szervezete tökéletesen visszaáll 5 hét után. Minden szerv, minden izomzat. Személyes véleményem, hogy az anyuka várandósan is gyönyörű volt, de most meg sem lehet róla mondani, hogy nemrég szült. Végül apuka konklúziójával zárnám, aki nekem tanácsként annyit mondott (mivel babaprojekt előtt vagyunk mi is) "Add a feleségednek az algát, amennyit csak meg bír enni!"

Pék_Szabolcs_fotó.jpg
classic.png

Cs. Mária

Kis unokám tüdő, asztmatikus, immunproblémája, mellyel 7 éves koráig küzdöttünk, a mikroalga fogyasztása után azonnal javulni kezdett, azóta nem volt beteg. 

Cs. György

14 éves fiam 4 éve szedi a WellStar algakapszulát, láthatóan ellenállóbb a közösségben összeszedhető vírusokkal szemben, mint korábban.

M.-né Zsóka

Két éve a család minden tagja szedi az Algát. Energikusak vagyunk, az unokáink tanulmányi eredményei javultak, férjem allergiája  a múlté.

R. Gyöngyvér

​​Elkezdtem adni a gyerkőcöknek is, mert mindegyik nagyon beteges. Mercinek megállapították, hogy IGA hiánya van, ami egy immunrendszeri betegség. Hiányzik a szervezetéből egy bizonyos IGA enzim! Annyit mondott a doktornő, hogy a felső légúti és hasmenéses betegségeket okozó vírusok ellen nincs szinte semmilyen védettsége!
Tavaly szinte egész télen beteg volt! Bíborka szintén beteges kislány, szinte mindent elkap a Mercitől! Mióta adom nekik az algakapszlát, egy tüsszentést sem hallottam tőlük, pedig most rengeteg a beteg gyerek!

Okos gyerekek

2009-ben egy dakari kutatásban 549 gyermek vett részt, akik 60 napon át napi 2 gramm spirulinát szedtek. Mindössze 2 hónap elég volt arra, hogy a spirulina kifejtse jótékony hatását és a gyerekek iskolai teljesítménye javuljon tőle.

H. Blanka

Kisfiam 2,5 éves kora óta szedi (2 éve) az algát: korábbi folyamatos orrfolyás és hányás azonnal megszűnt, az immunrendszere nagyon erős, az oviból alig hiányzik, ha el is kap valamit 2-3 nap alatt túl van rajta, míg más gyerek 1-2 hét alatt.

B. G. Renáta

Mindig hangsúlyt helyeztünk az immunrendszer támogatására természetes módon, vitaminok, gyógynövények...etc, amit minden tudatos szülő tesz. Óvodásak voltak még mikor 2.5 éve a család fogyasztani kezdte a WellStar algakapszulát. Zéró láz!!! Egyetlen egyszer sem hiányoztak oviból, sem iskolából. Sem hányás, sem hasmenés! A bárányhimlővel bajban voltunk, mert 3 nap alatt túl voltak rajta a gyerekek, s volt csodálkozás az orvosi rendelőben. Ez egyben zéró táppénzt jelent, és a mama sincs “rángatva” gyerekfelügyelet miatt. Mellesleg csupa 5-ös tanulók most már mindhárman. Anyaként elégedettséggel tölt el, hogy a gyermekeim a legjobbat kapják. 

B. Gábor

Nagyon boldog vagyok hogy rátaláltunk a WellStar algakeverékére. Akkor szembetűnő, hogy jó döntést hoztam, amikor az osztály kétharmada hiányzik egy-egy vírus miatt, de az én fiam nem. Ami még fontosabb, hogy a tiszta táplálkozás (clean eating)-nek teljesen megfelel, hiszen élő komplex, adalékmentes, szárítva van csak, vízben életre kel. Egy csoda! Minden szülőnek ajánlom, hogy olvasson utána, a gyerekek mai táplálkozása mellett(menza) elengedhetetlennek tartom, hogy a fiúk minden nap fogyasszák.

M. Marianna

Boros doktornő ajánlására szereztem be egy doboz Imune algát. Mint később kiderült, ismerősömtől egy másolatot kaptam. Ekkor tanácsára közvetlenül a cégtől szereztem be a következő adagot, nem szerettem volna több pénzt kidobni. Azonnal érezhető volt a hatása, tényleg más, mint a másolat.

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page