top of page

Terméktapasztalatok - crohn, emésztési zavarok

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

classic.png

Dr. Cs. László
Colitis ulcerosa-ban szenvedő, 28 éves nőbeteg WellStar algapor rendszeres használatával egy hónap alatt tünet- és panaszmentessé vált, azóta is rendszeresen használja.

K. Csaba

3 hónapja keresett meg egy 16 éves fiú, Crohn beteg. A WellStar alga 3 havi fogyasztása után arca sok kiütéstől letisztult, 8 kg-ot hízott, közérzete szuper, energiával teli lett!!! Röviden IGEN az alga segít ezen az igen súlyos betegségen is!

Ilona

​​Évek óta szenvedtem a refluxtól, naponta több alkalommal hánytam, állandó gyomorfájdalommal éltem és gyógyszeres megoldást nem találtam. Vízben oldva napközben iszom a WellStar algát. Megszűntek a panaszaim, csak ajánlani tudom!

Sz. Éva

32 éve van Colitis Ulcerosám, ami 2 éve Crohn betegséggé alakult. Ha aktív gyulladásban volt, akkor 25-30 napi véres nyákos széklettel járt. Állandóan pelenkáztam magam és tükrözéskor polipokat távolítottak el. Ha jól voltam, akkor „csak” 10-12-szer voltam WC-n. 15 éve le vagyok százalékolva, mint rokkantnyugdíjas. Kedélyállapotom, hangulatom rossz volt, befelé forduló lettem. Ez ma már a múlté. A vérképem, a koleszterinszintem, a vérzsírom is jó. A Green Gold algák fogyasztásának köszönhetem.

​Edit

​​Kónikus hasmenésem megszűnt. 30 év után magas vérnyomásom a múlté. 4 hónapja szedem az algát + tanfolyam! Köszönöm, Karesz!

F. Lászlóné

Unokahúgom, aki szívbeteg és vastagbél gyulladásban szenved, hat hét algaszedés után arról számolt be, hogy minden tünete javul és 8-9 órát tud egyhuzamban aludni, amire hosszú évek óta nem volt példa.

​​Zsuzsanna

​​75 évesen, 2 hónapja fogyasztom a WellStar algát, fájdalmaim elmúltak, szürkehályog van, de elmúlt a homályosság, gyomor, epepanasz nincs, széklet naponta, jól alszom!

V. Lívia

Édesanyám (67) a legdurvább magas vérnyomás és cukor (15) gyógyszerekről indított a WellStar algával 1,5 éve. Ma már csak egy fél gyógyszere van/nap. Jól alszik, nem viszket a bőre + eltűnt az IBS-e (Irritábilis Bél Szindróma).

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page