Orvosok a mikroalgákról

Dr. Nagy Ákos György
Dr. Nagy Ákos György


Sebész, gasztroenterológus főorvos. 1980-ban érettségizett a Veres Pálné Gimnáziumban, ekkor vették fel a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, ahol 1986-ban szereztem diplomát. Egyetemi évei alatt végig dolgozott, volt kőműves segédmunkás, vagonrakodó, éjszakai hómunkás, büfés, vitorlásoktató, vizi mentő, éjszakás nővér, műtőssegéd, mentőápoló.

Az egyetem befejezése után az újpesti Károlyi Sándor Kórház Sebészeti Osztályára került. 1990-ben szerzett szakvizsgát sebészetből, majd 1992-ben gasztroenterológiából. 2000-ben újabb diplomát szerezett egészségügyi menedzsmentből. A marketing kommunikáció vizsgadolgozatát az MLM rendszerek kommunikációs hibáiból írta.

1999-ben nevezték ki részlegvezetőnek, majd 2003-ban főorvosnak. 2005-ben került át a Semmelweis Egyetem III. Sebészeti Klinikájára egyetemi oktatóként. 2005-óta tart egyetemi tantermi előadásokat Gasztrointesztinális Vérzések, Akut Hasi Katasztrófák, Pajzsmirigysebészet, Emlősebészet, Onkológiai Sebészet témakörökben. 2009-ben beválasztottak az egyetem államvizsga bizottságába. Rendszeresen tart előadásokat sebészeti és gasztroenterológiai kongresszusokon itthon és külföldön egyaránt.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!