top of page

LongLife Premium - összetevők jelentősége

Antioxidáns hálózatok és asztaxantin - a legerősebb védelemért
Asztaxantin - a ma ismert legerősebb antioxidáns. Legmagasabb koncentrációban Haematococcus Pluvialis édesvízi algában található. Nagy mennyiségű asztaxantin van jelen a nyugvó sejtekben, amelyek a normális sejtnövekedéshez kedvezőtlen környezeti körülmények során állítódnak elő. Ilyen állapot például az erős fény, a nagy sótartalom és az alacsony tápanyagtartalom. Szintetikusan is elő lehet állítani, azonban ennek a hatásfoka mindössze 20%-a a természetesnek. A természetes asztaxantin hatékonysága tovább fokozható, ha további antioxidánsokkal hálózatot alkot, amire konkrét példa a jól összeállított IMUNE algakeverékek szinergikus hatása.

ISMERJÜK MEG A TERMÉSZET LOGIKÁJÁT!

​Kleine-Gunk professzor anti aging előadása teljesen más megközelítésből világít rá az algák hatására, a logikus gondolkodást helyezve előtérbe. 

Ez a logika rendkívül egyszerű, bárki számára könnyen értelmezhető: ha tudom, hogy mit szeretnék, akkor nézzem meg, hogy miknek és kiknek sikerült.

Miként képes a lazac árral szemben úszva akár a vízeséseken is keresztül vergődni? Mi biztosítja az extrém állóképességének a hátterét? Mi köze van a rendkívüli teljesítményének a színéhez? Hogyan hat a szervezetünkre az asztaxantin? Tekintse meg a videót, majd olvassa el a lenti összefoglalót, és megismerheti a leghatékonyabb megoldást a sejtjeink védelmére, nemcsak a szabadgyökök, de az öregedési folyamatok ellen is. 

Ezúton is köszönetet mondunk Bocsné Gruff Renátának az élvezetes előadás színvonalas fordításáért! A teljes előadás itt megtekinthető: >>>
TUDOMÁNYOS KUTATÁSOK EREDMÉNYEI

„Ez az antioxidáns erőmű pillanatok alatt csúszik át a sejtmembránokon, hogy megvédje az agyát, szívét, szemét, tüdejét, izmait, ízületeit, bőrét, mitokondriumát és még sok mást...”

A huszadik százat végén a Johns Hopkins Egyetem kutatója megerősítette a valaha felfedezett legjelentősebb antioxidáns - az asztaxantin - fontos tulajdonságát. Az asztaxantin valóban képes átjutni mind a vér-agy, mind a vér-retina gáton, hogy belépjen az agyba és a szemszövetbe - ez az antioxidánsok ritka képessége.

Az évek múlásával egyre fontosabbá válik létfontosságú szerveink, különösen az agyunk védelme. Mégis mitől? A szabadgyököktől és egyéb anyagoktól, amelyek oxidatív károsodást, gyulladást és ezáltal gyorsabb öregedést okozhatnak. A lehető legjobb módja a védelemnek az antioxidánsokban gazdag egészséges táplálkozás. A megfelelő hatáshoz azonban a hatóanyagok képesek kell legyenek arra, hogy átjussanak az úgynevezett vér-agy és vér-retina gátakon.

astaxanthin-key-differences.jpg

Míg más antioxidánsok csak egy elektronnal rendelkeznek egy szabadgyök semlegesítésére, addig az asztaxantin egyszerre több mint 19 szabadgyököt képes semlegesíteni a sejtjeinkben. Ezen felül védi a sejtek vízben és zsírban oldódó részeit és a sejtek mitokondriumait.

 

 

MIÉRT HÍVJÁK SZUPER ANTIOXIDÁNSNAK AZ ASZTAXANTINT?

 • az asztaxantin hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású

 • javítja a bőr nedvességtartalmát, simaságát és rugalmasságát, miközben segít csökkenteni a természetes öregedés jeleit, nagymértékű ráncosodást és a bőrszárazságot

 • más antioxidánsokkal szemben mellékhatásmentes, szerkezete nem változik, amikor semlegesítik a szabadgyököket és így nem károsítja a szervezetet

 • védi és tisztítja a sejteket, megvédi sejteket az oxidációtól, így a sejtek fiatalabbak és károsodás mentesen maradnak

 • csökkenti az ízületi- és izomfájdalmakat

 • erősíti és javítja az állóképességet, valamint edzés után serkenti a regenerálódás folyamatát

 • képes megvédeni a szemet, az agyat és a központi idegrendszert az oxidatív stressztől

 • az asztaxantin erősebb antioxidáns aktivitása mellett UV-fényvédő hatással rendelkezik, így megvédi a bőrt a túlzott UV sugárzástól és a napozás során létrejövő szabadgyököktől

 • csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát

A LEGERŐSEBB ANTIOXIDÁNS

 

A szingulett oxigén (nagyon reaktív oxigénfajta) semlegesítését tekintve, egy 2007-ben végzett tanulmányban vizsgálták az antioxidánsok hatását, mely szerint az asztaxantin:

 

 • 6000-szer hatásosabb a C-vitaminnál

 • ​800-szor erősebb, mint a Coenzym Q10

 • ​500-szor erősebb, mint az E-vitamin

 • 75-ször erősebb, mint az alfa-liponsav

 • 10-szer erősebb, mint a béta-karotin

 • 4-szer erősebb, mint a lutein

Képzeljük el ezeket a rendkívüli hatásokat a sejtjeinkre, szöveteinkre és szerveinkre! Egyáltalán nem meglepő, hogy az asztaxantin megszerezte a „karotinoidok királya” címet! Nincs hozzá hasonló! Nézzük meg a táblázatokban az ORAC értékét, azaz hasonlítsuk össze a testünkben előforduló szabad gyökök támadása elleni védelmi potenciálját más antioxidánsokéval!

orac-antioxidant-chart.jpg

MILYEN KONKRÉT ESETEKBEN LEHET SEGíTSÉGÜNKRE AZ ASZTAXANTIN?

Az alábbiakban részletesen megismerhetünk néhány olyan hatásmechanizmust, amelyek révén az asztaxantin kifejti a jótékony hatását az élet számtalan területén, legyen szó jobb közérzetről, egészségről, fiatalos külsőről, vagy a sejtjeink megfelelő működéséről.

ASZTAXANTINNAL A KELLEMES KÖZÉRZETÉRT

A szabadgyökök károsító hatása és az oxidáció gyulladásokhoz vezethet a testben, ráncosodást, valamint az izomtónus és a rugalmasság csökkenését eredményezve.

 

Az oxidáció károsíthatja a sejteket, szöveteket, szerveket és a genetikai anyagot, a DNS-t. A test általában termel antioxidánsokat, amelyek segítik a test belsejében képződött szabadgyökök kivezetését a légzés és más funkciók, mint például az emésztés során. Ha azonban a légköri szennyeződés, a stressz, a feldolgozott élelmiszerek és a toxinok (például herbicidek és peszticidek) nagyobb mennyiségben halmozódnak fel, akkor a szervezet saját védekező képessége túlterhelődhet.

Ne feledjük, a rugalmatlan anyagcsere és az az állapot, amikor a szervezetünk nem képes elégetni a zsírt, mint elsődleges energiaforrást, az oxidatív stressz egyik fő forrása. Ez ugyanakkor az ellenőrzésünk alatt áll! Az étkezési szokásaink változtatásával beindulhat a zsírégetés, energiát biztosítva a szervezetünknek.

Mivel az anyagcserénket rugalmasan alakíthatjuk, kimutatták, hogy egy olyan erős antioxidáns, mint például az asztaxantin, képes hatékonyan eltávolítani a szabad gyököket a szövetekből és segíti csökkenteni a szingulett oxigén kialakulását, amely az oxidáció különösen káros típusa.

woman-comforts-mother.jpg
ASZTAXANTIN: ENERGIKUSAN SZEBB AZ ÉLET

Az asztaxantin segíthet:

 • növeli a celluláris energiatermelést

 • csökkenti a mitokondriumok és a sejt DNS oxidatív károsodását

 • elősegíti az egészséges gyulladásos reakciót, ami több kényelmet, rugalmasságot és mobilitást eredményez

 • támogatja az immunrendszert és a sejtek egészségét

 • védi az agyi neuronokat és elősegítheti az idegi őssejtek termelődését

 • kognitív és pszichomotoros funkció, beleértve az életkorral összefüggő feledékenység és hangulat javítása

 • az egészséges, normál vércukorszint előmozdítása

 • támogatja a szem egészségét és csökkenti a homályos látást, a szemfájást és a szem fáradékonyságát

 • fenntartja a fiatalos megjelenést, javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a bőr öregedésének látható jeleit

 • támogatja a vér egészséges, normál lipidszinjét

 • megakadályozza az ízületi kellemetlenségeket és az izmok merevségét edzés után
   

Mivel az asztaxantin megvédi a mitokondriumok membránjait, ezért a testünk olyan részein, ahol nagyobb a mitokondriumok sűrűsége, például a szív, agy, máj és izmok, különösen előnyös lehet!

couple-taking-selfies.jpg

ASZTAXANTINNAL A KOGNITÍV EGÉSZSÉGÉRT

Mint tudjuk, az asztaxantin azon kevés antioxidánsok egyike, amelyek hatékonyan átjuthatnak a vér-agy gáton. Ez számos előnyel jár az agy és az idegek szempontjából.

Miután átlépte ezt a védőgátat, az asztaxantin telíti és megvédi az agysejteket az oxidatív károsodásoktól. A legfrissebb tanulmányok azt mutatják, hogy az asztaxantin szintén segíthet megvédeni az agyban az életkorral felhalmozódó kóros fehérjék káros hatásaitól.

 

A kutatók felfedezték, hogy a béta-amiloid, ami egy mérgező agyfehérje, szintén megtalálható a vörösvértestekben, ami csökkentheti a szövetek által befogadott oxigén mennyiségét. Az asztaxantin csökkentheti az amiloid-béta-fehérjék felhalmozódását a vörösvértestekben.

 

Egy vizsgálat során, 96 egészséges középkorú, valamint idős életkori feledékenységben szenvedő beteg naponta 6 mg vagy 12 mg asztaxantint vett be (Haematococcus pluvialis mikroalgából kivonva). 12 hét után a kognitív egészség és a tanulás pontszáma szignifikánsan javult a 12 mg-os csoportban.

 

A tanulási eredmények pontszámának javulása a 6 mg-os csoportban is megfigyelhető volt, összehasonlítva a kontrollcsoporttal, aki nem kapott asztaxantint.

astaxanthin-cognitive-health.jpg

AZ ASZTAXANTIN BEÉPÜL A SZÍVSEJTEK MITOKONDRIÁLIS MEMBRÁNJÁBA

Hatékony segítség a szív, vénák és artériák gondozásában az asztaxantin, a „karotinoidok királya” segítségével!

Mint közismert, sokan vérvizsgálatok révén igyekeznek megismerni a szív- és érrendszeri állapotukat... Ez a CRP-ként ismert teszt a C-reaktív proteinnek nevezett anyagot méri a vérben. A CRP a májban és a koszorúérben termelődik, gyulladás esetén megjelenik a véráramban. A gyulladás egy normális és egészséges válasz egy támadásra vagy sérülésre, ugyanakkor azt szeretnénk, ha a feladata végeztével megszűnne. Nem szeretnénk, ha ellenőrízetlenül folytatódna tovább a szervezetünkben.

 

Egy átfogó tanulmányban megvizsgálták, hogy miként hat az asztaxantin az immunreakcióra, gyulladásra és oxidatív károsodásra az emberekben. Az egészséges fiatal résztvevők 0, 2 vagy 8 mg asztaxantint kaptak. A napi 2 mg-os dózis mindössze nyolc hét alatt 20%-kal csökkentette a CRP-szintet! Ráadásul az asztaxantin drámai módon csökkentette az egyik DNS-t károsító biomarkert mindössze négy hét után!

 

Egy másik tanulmány kimutatta, hogy az asztaxantin a résztvevők 43%-ánál segített megtartani a CRP-szintet az átlagos kockázati tartományban. Ez arra utal, hogy az asztaxantin elősegítheti az egészséges, normális gyulladásos reakciót és csökkentheti a szervezet CRP előállításának szükségességét.

Az asztaxantin egyik kulcsfontosságú előnye a szívre és az érrendszerre abban rejlik, hogy képes csökkenteni az oxidatív stresszt. A tanulmányok szerint, az asztaxantin az alábbiakban is segíthet:

 • védi az érrendszer belső falát a teljes szív- és érrendszerben

 • rugalmasan és hajlékonyan tartja az artériákat

 • elősegíti az egészséges véráramlást

 • véd az LDL koleszterin oxidatív károsító hatásától

astaxanthin-mitochondrial-health.jpg

ASZTAXANTIN A NAGYOBB ÁLLÓKÉPESSÉGÉRT ÉS GYORSABB REGENERÁCIÓÉRT

Legyen szó kiváló élsportolókról, esetenként testgyakorlatokat végzőkről, vagy "hétvégi harcosokról", az Asztaxantin a titkos fegyverré válhat az állóképességben és gyors regenerálódásban. 

A testmozgás, vagy akár a kertben való munka bármilyen életkorban megterhelheti a testünket, különösen, ha nem rendszeresen csináljuk. Mi lenne, ha lenne valami, amely több erőhöz és vitalitáshoz juttatna minket, majd ezt követően segítene csökkenteni az izmaink és ízületeink fájdalmát?

 

Az Astaxanthin mindezt elősegítheti, köszönhetően annak a képességének, hogy megvédi a mitokondriális és a sejtmembránokat, és támogatja a szervezetben lévő egészséges gyulladásos reakciókat. Azt is kimutatták, hogy javítja az atlétikai teljesítményt és elősegíti az izmok állóképességét, amin nem érdemes meglepődni, ismerve a mitokondriumok bőségét az izomszövetben.

 

Az életkor előrehaladtával az oxidatív károsodás ronthatja a vörösvértestek azon képességét, amely révén a szöveteket oxigénnel látja el. Az asztaxantin sejtmembránt regeneráló hatása egyúttal egészségesebb vörösvértesteket is eredményez.

 

Egy kettős vak klinikai vizsgálatban 32 egészséges, 50–69 éves felnőtt 12 héten át napi 6 mg vagy 12 mg astaxantint szedtek. Mindkét adagolás csökkentette a vörösvértestek oxidatív károsodását.

 

Egy másik 10 napos vizsgálat, napi 6 mg-os adagolással szignifikánsan javította a véráramlást. A jobb véráramlás javítja az oxigénellátást az egész testben, ami csökkentheti az izmok fáradását. Az asztaxantin növelheti a mobilitást és enyhítheti a sporttal és az ismétlődő mozgásokkal összefüggő fájdalmakat.

Fitness_3_edited.jpg

Vegyük például a teniszt... A teniszlabdák ismétlődő ütése a teniszkönyöknek nevezett állapothoz vezethet, amely csökkenti a fogás erejét, egyúttal erős fájdalmat okoz, amikor egy tárgyat kívánunk megfogni. A teniszezőkkel végzett vizsgálatban az asztaxantin csoport napi 12 mg-ot fogyasztott 8 héten keresztül, míg a másik csoport csak placebót kapott. Az asztaxantint szedőknél a fogás ereje mindössze 8 hét alatt megduplázódott. Az átlagos növekedés 93 százalék volt. Ráadásul a kezükben az ideiglenes fájdalom érzése is csökkent.

AZ ASZTAXANTIN ELŐNYÖS A SZEMNEK IS

Kezdve a számítógépes munka látást károsító hatásaitól az életkorral járó elváltozásokig, az Asztaxantin számtalan módon képes támogatni a szemünket.

A retina két olyan karotinoidot tartalmaz, amelyek nagyon hasonlóak az asztaxantinhoz: a luteint és a zeaxantint. Különösen az asztaxantin tűnik ígéretesnek az életkorral összefüggő szemelváltozásokkal kapcsolatban, különösen a makula és a retina esetén.

 

Ne feledjük, hogy az asztaxantin - más antioxidánsokkal ellentétben - átjuthat a vér-retina gáton. Ez a tulajdonsága kulcsfontosságú az asztaxantin hatásmechanizmusában! Patkánykísérletek kimutatták, hogy az asztaxantin fogyasztása neuroprotektív hatást fejthet ki a retina károsodása ellen.

Asztaxantinnal kapcsolatos tanulmányok a látás minőségével összefüggésben, főként a képernyő (számítógép vagy mobil) előtt eltöltött több időt vizsgálva:

 • Napi 6 mg 4 héten át csökkentette a számítógép képernyője okozta fáradtsági tüneteket, beleértve a homályos látást és az elmerevedő vállat és hátat 

 • Napi 6 mg 4 héten át csökkentette a szemfeszültséget és a homályos látást, esetenként kettős látást és a fejfájásos tüneteket

 • Napi 5 mg 4 héten át javította a terminálok kijelzői előtt dolgozók újrafókuszálási képességét és a szem alkalmazkodási amplitúdóját

 • Napi 12 mg 4 héten át szignifikánsan javította a szem deformálódását és fókuszálás képességét a számítógéphez közeli munka során

astaxanthin-eye-health.jpg

Ha naponta  több időt töltünk a számítógép vagy bármilyen már kijelző (pl. mobil) előtt, úgy érdemes tájékozódni, hogy miként képes az asztaxantin ellensúlyozni a technológiai fejlődés a látásunkat károsító hatása ellen.

ASZTAXANTIN AZ UV-SUGARAK KÁROSÍTÓ HATÁSA ELLEN

Segít megfiatalítani és megvédeni a bőrt a külső károsító hatásoktól. Milyen más antioxidáns képes erre?

Miközben a test természetes D-vitamin-előállításához a napsugárzás kifejezetten előnyös, addig nem titok, hogy a túl sok napfénynek károsító hatása is van, a bőr korai öregedéséhez vezet. Ha a bőrünket napfénynek tesszük ki, a nap ultraibolya sugarai szabad gyököket hoznak létre, amelyek károsíthatják a bőr kollagénjét. Ez a bőr megereszkedéséhez, ráncosodáshoz és öregségi foltok kialakulásához vezethet.

 

Az öregedési folyamatok olyan elváltozásokhoz vezetnek, mint például a bőr rugalmasságának csökkenése és a bőr felső rétegének a hámlása. Ez utóbbit a corneocyták (elhalt szarusejtek) hámlásának is neveznek, ami sápadtabbá teheti az öregedő bőrt.

 

Számos tanulmány igazolja, hogy az asztaxantin az alábbi esetekben is segíthet:

 • behatol a bőrsejtekbe és segít ellensúlyozni az ultraibolya sugárzás okozta károkat, különösen a túlzott expozíció esetén

 • fényvédő hatás, különösen szájon át fogyasztva, 24 órával az UVA-expozíció előtt

 • gátolja a napsugárzás negatív hatásait, védi a bőrt az öregedési hatások ellen, például megereszkedés és ráncok ellen, még akkor is, ha a fogyasztása a károsító napsugárzás után következik be

 • csökkenti az oxidatív stresszt és segít visszafordítani a bőr felületén kialakult azon elváltozásokat, amelyek az öregedési folyamatok következtében alakultak ki

antioxidant-skin-health.jpg
IMUNE - AZ ANTIOXIDÁNS HÁLÓZAT

A legerősebb antioxidáns hatékonysága is fokozható, ha az további antioxidánsokkal együtt alkot hálózatot. Az Imune készítmények (Green Gold Imune és Imune ReNewLife) antioxidáns hatása a számtalan további antioxidáns szinergikus hatása miatt messze hatékonyabb, mint bármilyen asztaxantin kivonaté, amely önmagában kerül forgalomba, nem beszélve a szintetikus változatokról.

Az Imune ReNewLife az asztaxantinnal támogatott antioxidáns hálózat minden előnyét kínálja, kiegészítve olyan természetes összetevőkkel, amelyek célzottan és igazoltan hatnak az öregedési folyamatok ellen.
 

Imune LongLife a Német Anti Aging Társaság elnöke által ajánlott Imune ReNewLife továbbfejlesztett változata.

20190216_DrKleine-Gunk_HU-ANTIOXIDÁNSOK
LongLife Premium - TÖBB, MINT TELOMERÁZ-AKTIVÁTOR

A képre kattintva további hasznos információkhoz juthatunk arról a 100% természetes készítményről, amely nemcsak az immunrendszerünk erősítésében segít, védi a szervezetünket a megbetegedésektől, de igazoltan lassítja az öregedési folyamatokat is.

ReNewLife_1.jpg

Ahogy az egészség is komplex, úgy az öregedés ellen is több szinten kell fellépni! Ebben segít az a több ezer hatóanyag, amelyeket a készítmény a telomeráz-aktivátor felül tartalmaz. Ezekről olvashatunk az alábbiakban.

Óriási felfedezés volt, amikor találtak egy természetes hatóanyagot, amelyik képes a telomeráz aktiválására, és így a telomér visszaépítésére. A természetes hatóanyagokat kutató Geron Corporation TA65 névre keresztelte ezt a molekulát, és több ezer klinikai vizsgálattal kimutatta, hogy a TA65 képes a telomér helyreállítására, így az öregedés lassítására, egyúttal az időskorral járó betegségek megelőzésére, illetve a betegek állapotának javítására.

A LongLife Premium legfontosabb hatóanyagai

 

A megfelelő életmódot semmi nem helyettesíti! Viszont a szervezetünket hatékonyan tudjuk támogatni a természet svédasztaláról olyan hatóanyagokkal, amelyek segítik sejtjeinket, szerveinket abban, hogy egészségesen és vitálisan, minél közelebb kerülhessünk a génjeinkbe programozott legfelsőbb életkor határáig. Német készítmény, német minőség, magyar pénztárcáknak is elfogadható áron...

Telomer_LR.jpg
D-vitamin_LR.jpg
Polifenol_LR.jpg
ZoldTea.jpg
1_FB_SABLON_RNL_pár.jpg
Doki_01.jpg

Telomerek: ki más tudná a legjobban bizonyítani a hosszabb telomerek működését, ha nem a 97-108 éves emberek? A The Journals of Gerontologyban megjelent anyagban az egészséges idős emberek és a rossz állapotban lévő idősek telomerjeit hasonlították össze. Röviden: az egészséges szívű, tiszta gondolkodású, normális vérnyomású és jó tüdejű idős emberek telomerjei sokkal hosszabbak voltak, mint azoké, akik ugyanilyen idősek voltak, ám rossz állapotban. “A telomeráz enzim jelenlétében a sejtek nem veszítik el az osztódási és növekedési képességüket..." >>>

Hármas hatás az algák révén: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem. Eltávolítják a méreganyagokat, megszüntetik a hiányállapotot és megvédik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Erősítik a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét, valamint jelentős antivirális hatással rendelkeznek. Több ezer hatóanyag szinergiája, teljes vitamin skála, összes esszenciális aminosav és esszenciális zsírsavak, enzimek, mikroelemek (spirulina platensis, chlorella vulgaris, lithothamnium calcareum, haematococcus pluvialis algák). >>>

D-vitamin: megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja. Ennek az az oka, hogy a fehérvérsejtek egyes fajtái, amelyek felelősek a baktériumok, illetve a vírusok elpusztításáért, a vér alacsony D-vitamin-koncentrációja esetén nem lendülnek akcióba, így a szervezet védtelen a különböző fertőzések, például légúti megbetegedések vagy a vírusok ellen! >>>

​Polifenolok: elsősorban a gyulladásgátló hatásukat érdemes kiemelni. Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomerek hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg. >>>

Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöld tea összetevője, aktiválja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát. Ezen felül az EGCG késlelteti az öregedési folyamatokat, segíthet megelőzni a kóros véralvadást (szív- és érrendszer), segíthet megelőzni bizonyos rákos sejtek növekedését, megakadályozhatja az influenza kialakulást, rendelkezik antioxidáns hatással, csökkenti a koleszterin-szintet, hozzájárulhat a fogyáshoz, csökkenti az étvágyat. Gátolhatja a plakk kialakulását a fogakon, ezáltal elkerülhető a fogszuvasodás. >>>

A LongLife Premium a WellStar ReNewLife készítményre épül és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a hármas hatást - sejtszintű tisztítás, táplálás, védelem - kiegészítik egy negyedikkel: sejtfiatalítás. Az egyes összetevők nem csupán az öregedési folyamatokat lassítják (mint telomeráz-aktivátor és antioxidánsok), de erősítik a szervezet öngyógyító folyamatait, sok esetben extra energiát is adva a fogyasztóknak, életkortól függetlenül. ​​LongLife Premium a Német Anti Aging Társaság elnöke által ajánlott Imune ReNewLife továbbfejlesztett változata. >>>

GreenStar Imune - egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Energetizál, antivirális hatással rendelkezik és hatékonyan támogatja szervezetünk öngyógyító folyamatait. A természet tudja... Nincs tehát szükségünk 40-féle egészségmegőrző szintetikus színes pirulára, egy vagyont költve rájuk. Helyette itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron. >>>

bottom of page