Imune - fiatalosan & egészségesen

Prof. Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk
1. rész


Az öregedés épp úgy kezelhető, mint bármely betegség. Viszont a kezeléséhez ismernünk kell az öregedéshez vezető (kockázati) tényezőket. A sejtjeink egy u.n. biológiai órával rendelkeznek, amely órára azonban hatással lehetünk: járhat gyorsabban és lassabban is.

Az öregedés egyik következménye, hogy fogékonyabbak leszünk bizonyos betegségekre. Ezért (is) érdemes lassítani az öregedési folyamatokat, amire a tudomány ma már bizonyított és elérhető megoldásokat kínál.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!