ReNewLife - tapasztalatok

Erősíti az immunrendszert, energetizál, antivirális és anti aging hatás

A WellStar Green Gold algakeverékek 16 éve bizonyítanak. A család legújabb tagja az Imune ReNewLife sorozat. Tartalmazzák az Imune már sokszorosan bizonyított összetevőit, kiegészítve olyanokkal, amelyek nemcsak megfiatalítják a sejtjeinket, de hatékony választ adnak az időskori kihívásokra is (pl. gyulladások, fájdalmak). A kiemelkedő energetizáló hatásáról pedig nemcsak idősebbek, de negyvenes éveikben járók is beszámoltak. Az idősebb szervezetet mostantól nemcsak az immunrendszerünk erősítésével támogathatjuk, de a sejtjeink megfiatalításával is! Mert a egy fiatal, vitális szervezet sokkal ellenállóbb, mint egy kimerült, idős szervezet...

Cs. György

8 év után nem hittem hogy van jobb mint az Imune, de jött az IMUNE RenewLife!!! De ez mindent visz!!!
 

Több mint fél éve szenvedek a derekammal. Négy nap telt el, hogy szedem az IMUNE RNL Premiumot. Két napja felhív az egyik ismerősöm, hogy a derekában a fájás elmúlt! (Ő akkor két napja szedte, és hasonló baja van, mint nekem.) Áááá, két nap alatt lehetetlen, hogy ettől múljon el - mondom -, de Ő váltig állította, hogy az új terméktől. Ma lettem rá figyelmes és vissza gondoltam rá, hogy két napja mintha elvágták volna a derékfájdalmam. Tegnap reggel kikelek az ágyból fájdalom nélkül, napközben sem éreztem még a nyomát sem, de akkor még nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Ma reggel ugyanez, kikelek az ágyból, fájdalom nincs, nincsenek nyilallások, még tompán sem érzem. Mintha éjszaka valaki kicserélt volna egy újra.

S. Katalin

Én is szedem. Nagyon jó hatással van a szervezetemre. Pl 2 évig a jobb karom annyira fájt, hogy nem tudtam megemelni. Voltam orvosnál, gyógytornán, természetgyógyásznál eredménytelenül. Második doboz Új Imune-t szedem és már alig fáj, be tudom kapcsolni a melltartóm és az anyagcserém szinte óra pontosságú lett.

Ildikó (orvos)

Nekem meg szép lett a bőröm, tényleg kisimult. Eddig sem volt csúnya, de egy nő érzi ha változás van. A kisebb ráncok kisimultak. De inkább talán a minősége lett jobb, hidratáltabb... stb és a végeredmény a szebb bőr... És természetesen mindenhol. Arcon a leglátványosabb hisz az volt a legsérülékenyebb, főleg télen a hideg száraz idő miatt.

D. Szabolcs

​​Pfffffh, teh, én... mi a párommal alig par napja (4-5) szedjük és ééééééssss éééééééééééés, el nem hiszed, kisebb ráncaim mintha kiteltek volna, öregedés foltjaink kifakultak és vitalitásban is megdobott nagyon. Az Imune is jó, de ez egy kiválóan szuper termék. Ez ezzz ezzzzz mellé odateszi az ember a vállát. Remek, nagyon elégedettek vagyunk.

M. Mária

Mi szedjük az Imune algát is melléje mert a kettő jól kiegészíti egymást. Nekem a bal kezem nagyon fájt, de az Imune RenewLife szedése után már pár nappal gyógyulni kezdett. Én napi egy szemet szedek belőle (az Imune mellett), és négy nap után csökkent a karomban a fájdalom.

IMUNE ReNewLife

 

Az Imune ReNewLife a már jól ismert Green Gold Imune algakeverékre épül és olyan összetevőkkel bővült, amelyek a hármas sejtszintű hatást - tisztítás, táplálás, védelem - kiegészítik egy negyedikkel: regenerálás, másként fogalmazva sejtfiatalítás

A PDF fájlt letöltve, megismerhetjük a két új algakészítmény összetevőit, azok hatásmechanizmusát, ajánlott felhasználását.

A tudomány ma már ismeri, hogy milyen folyamatok vezetnek a sejtjeink, így testünk öregedéséhez. És ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tudunk tenni is ellenük. Az örök fiatalság titkára ne számítson senki, de biztosan láttunk már embereket, akik meglehetősen idős korban is meglehetősen fiatalosak voltak. Spontán, vagy tudatosan, nincs jelentősége. A lényeg az, hogy lehetséges, és mi magunk is tehetünk azért, hogy minél tovább megőrizzük fiatalosságunkat, ezzel együtt enyhítve, adott esetben elkerülve azokat a tüneteket, amelyek az idősebb kor kellemetlen velejárói.

 

Az alábbi rövid videókat érdemes megtekinteni azoknak, akik kíváncsiak az öregedést előidéző folyamatokra és azokra a megoldásokra, amelyekkel tehetünk ellenük. Minden egyes videó előtt egy rövid összefoglaló található, így nem töltjük időnket olyan tartalomra, amely esetleg nem érdekel minket.

 

Az első 3 videó az Imune ReNewLife készítmény hatásmechanizmusát mutatja be, rövid egységekre osztva. A 4. és 5. videó azokat a körülményeket ismerteti, amelyekre szintén érdemes odafigyelni (Kleine-Gunk és Bruce Lipton professzorok). A 6. videót tekintsük ráadásnak, amely Klaine-Gunk professzor budapesti előadását tartalmazza, számtalan hasznos kiegészítéssel, történettel. Részletekbe menő, élvezetes előadás, rendkívül értékes példákkal illusztrálva, amely megtekintése után az ember érzi: van megoldás!

IMUNE ReNewLife - több, mint telomeráz-aktivátor

 

Óriási felfedezés volt, amikor találtak egy természetes hatóanyagot, amelyik képes a telomeráz aktiválására, és így a telomér visszaépítésére. A természetes hatóanyagokat kutató Geron Corporation TA65 névre keresztelte ezt a molekulát, és több ezer klinikai vizsgálattal kimutatta, hogy a TA65 képes a telomér helyreállítására, így az öregedés lassítására, egyúttal az időskorral járó betegségek megelőzésére, illetve a betegek állapotának javítására.

Ahogy az egészség is komplex, úgy az öregedés ellen is több szinten kell fellépni! Ebben segít az a több ezer hatóanyag, amelyeket a készítmény a telomeráz-aktivátor felül tartalmaz. Ezekről olvashatunk az alábbiakban.

Hármas hatás az algák révén: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem. Eltávolítják a méreganyagokat, megszüntetik a hiányállapotot és megvédik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Erősítik a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét, valamint jelentős antivirális hatással rendelkeznek. Több ezer hatóanyag szinergiája, teljes vitamin skála, összes esszenciális aminosav és esszenciális zsírsavak, enzimek, mikroelemek (spirulina platensis, chlorella vulgaris, lithothamnium calcareum, haematococcus pluvialis algák).

D-vitamin: megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja. Ennek az az oka, hogy a fehérvérsejtek egyes fajtái, amelyek felelősek a baktériumok, illetve a vírusok elpusztításáért, a vér alacsony D-vitamin-koncentrációja esetén nem lendülnek akcióba, így a szervezet védtelen a különböző fertőzések, például légúti megbetegedések vagy a vírusok ellen!

​Polifenolok: elsősorban a gyulladásgátló hatásukat érdemes kiemelni. Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomerek hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg.

Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöld tea összetevője, aktiválja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát. Ezen felül az EGCG késlelteti az öregedési folyamatokat, segíthet megelőzni a kóros véralvadást (szív- és érrendszer), segíthet megelőzni bizonyos rákos sejtek növekedését, megakadályozhatja az influenza kialakulást, rendelkezik antioxidáns hatással, csökkenti a koleszterin-szintet, hozzájárulhat a fogyáshoz, csökkenti az étvágyat. Gátolhatja a plakk kialakulását a fogakon, ezáltal elkerülhető a fogszuvasodás.

A Természetgyógyász Magazin írása

 

jól összefoglalja azokat a kutatási eredményeket, amelyekért 2009-ben egy kutatócsoport Nobel-díjat kapott. A felismerés tehát nem új, de idő kellett, mire az elmélet a gyakorlatban is igazolást nyert.

Természetgyógyász-Magazin.png

Az alábbiakban rövid kivonatok olvashatók a cikkből, amelyben számos utalás található olyan népbetegségekre, mint daganat, cukor, vérnyomás, ízület, csontritkulás, tehát akit a terápiás alkalmazás is érdekel, annak mindenképp ajánlott elolvasni a teljes cikket.

A teljes cikk a képre kattintva olvasható. Nem ez az egyetlen, több, mint 12 000 publikáció található a témában, számtalan nyelvre fordítva.

A cikket annyival érdemes kiegészíteni, hogy az öregedési folyamat komplex, több tényezőn múlik. Ezek jelentős részé a tudmány már feltárta, Dr. Kleine-Gung professzor nagyszerűen össze is foglalja.

"Az orvostudomány mindinkább arrafelé halad, hogy megfejtve a szervezet öngyógyító titkait, annak munkáját segítse, az öregedést és az abból következő betegségek kialakulását gátolja. Ennek a hétköznapokban még kevés eredményét látjuk, de a kutatások biztatóak. Dr. Ed Park amerikai orvos, az orvosi tudományok doktora könyvben foglalta össze tapasztalatait, amelyeket dr. Földes László orvos-természetgyógyász segítségével adunk közre. 

A telomér hosszát ma már tudják mérni, és ez a biológiai életkorra jellemző adat. Bizonyított tény, hogy a TA65 szedése megfelelő adagolásban hosszabb távon kimutathatóan növeli a telomért.

Dr. Park négy különböző hatásmechanizmusra ír példát a telomeráz aktiválásával kapcsolatosan.

1. A megelőzés. 77 éves férfi páciensénél megmérték a telomér hosszúságát, 4100 bázispár volt, ami már eléggé rövid, de megfelel az életkorának. Ezután rendszeresen szedni kezdte a telomerázaktivátort. Két évvel később, 79 esztendős korában 5400 bázispárt mértek nála, ami egy átlagos 60 éves telomérhossza. Vagyis két év alatt tizenhét évet fiatalodott. Nem rossz!

 

2. Gyorsabb sejtosztódás. Két dolgot is megfigyeltek a TA65 alkalmazásakor: a páciensek sokkal nyugodtabban aludtak, és az összes seb, sérülés a testükön feleannyi idő alatt gyógyult meg. Dr. Park szerint ez összefügg azzal, hogy a telomeráz aktiválása révén szükség esetén gyorsabb a sejtosztódás, továbbá az alvás alatti regeneráció. A fiziológiás folyamatok nagy része az alvás során zajlik, a pihenés minősége tehát meghatározza az egészséget.

 

3. Nagy változások. Bár teljesen különböző pácienseknél, különböző élethelyzetekben alkalmazták a telomerázaktivátort, azt tapasztalták, hogy a páciensek más területeken is életük javulásáról számoltak be. Viselkedésük lágyabbá, megértőbbé vált, nőtt az energiaszintjük és emelkedett a libidójuk, a szexuális aktivitásuk. Már néhány napos adagolás után beszámoltak ilyen változásokról, de néhány hét után ezt határozottan érzékelték. Fiatalabbnak, egészségesebbnek érezték magukat. Akik hosszabban szedték a TA65-öt, azok arról számoltak be, hogy mások sokkal fiatalabbnak látják őket, életkorukat kevesebbnek saccolják az új ismerősök. Javul a bőrük minősége, gyorsabban nő és erősebb a hajuk és a körmük. Nő a fizikai teljesítményük. Sokan kedvet kapnak a sportoláshoz, a meditációhoz, új hobbit találnak vagy régi dédelgetett álmukat valósítják meg.

 

4. Apoptózis, időzített sejthalál. Azt figyelték meg, hogy a telomeráz aktiválásával egyidejűleg gyorsabbá válik a sérült, fölöslegessé vált sejtek pusztulása. Sokan számoltak be súlyvesztésről, szemölcsök eltűnéséről vagy kisebbedéséről, a krónikus degeneratív elváltozások tüneteinek csökkenéséről. Megszűnt a fáradtságérzés, a kimerültség. Előfordult, hogy a már őszülő haj ismét színessé vált.

 

Egy 52 éves nő arról számolt be, hogy A-ról B-re nőtt a mellmérete. A férfiaknál javult a merevedés. Egy 41 éves elhízott pszichológusnő panasza az volt, hogy már két éve nem menstruál, holott gyermeket szerettek volna a férjével. A TA65 néhány hónapi szedése után helyreállt a női hormonok egyensúlya a szervezetében, és teherbe esett. 

 

Általánosságban összefoglalva: a páciensek, akik hosszabb ideig, 4-7 hónapig szedték a TA65 telomerázaktivátort, arról számoltak be, hogy kevesebbet, de sokkal pihentetőbben alszanak, frissebben ébrednek, mint korábban, aktívabbak a munkájukban, idegállapotuk jobb, stressztűrőbbek. Az emberek úgy írták le az állapotukat, hogy az folyamatosan olyan, mintha megittak volna egy pohár finom bort. Bőrük rugalmassá vált, ráncaik kisimultak, libidójuk a fiatalkori szintre emelkedett. Szükségtelennek érzik a stimulálók fogyasztását, többen leszoktak a kávézásról, a dohányzásról, és nincs igényük az alkoholra, vannak, akik áttértek a vegetáriánus étrendre, igényt éreztek a sportolásra vagy a meditatív tevékenységekre. Általánosságban véve az életük pozitív irányt vett.

– A TA65 nem akadályoz meg vagy gyógyít konkrét betegségeket – hívja fel a figyelmet dr. Park. – Az öregedés nem betegség!

 

Azután leírja kedvenc és a könyvében többször is emlegetett történetét: „A barátomnak van egy öreg Volvója. Megvan már vagy negyvenéves, és hárommilliónál is több mérföldet tett meg, de még mindig tökéletesen működik. Amikor megkérdeztem tőle, hogyan lehetséges ez, azt válaszolta: minden csak a karbantartáson, a rendszeres jó szervizelésen múlik! Hát így van ezzel az emberi szervezet is.”

Imune ReNewLife: sejtszintű tisztítás, táplálás, védelem és fiatalítás - mert minden a rendszeres karbantartáson múlik!

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!