top of page

Ever Renewing Gold - tapasztalatok

Erősíti az immunrendszert, energetizál, antivirális és anti aging hatás
Telomerek - ki más tudná a legjobban bizonyítani a hosszabb telomerek működését, ha nem a 97-108 éves emberek? A The Journals of Gerontologyban megjelent anyagban az egészséges idős emberek és a rossz állapotban lévő idősek telomerjeit hasonlították össze. Röviden: az egészséges szívű, tiszta gondolkodású, normális vérnyomású és jó tüdejű idős emberek telomerjei sokkal hosszabbak voltak, mint azoké, akik ugyanilyen idősek voltak, ám rossz állapotban. Az University of Southern California jelentésében: “A telomeráz enzim jelenlétében a sejtek nem veszítik el az osztódási és növekedési képességüket, stressz hatására sem. A telomeráz enzimmel való kezelés esetében lehetséges, hogy a sejtek fiatalon tarthatóak.” Bővebb infó a telomerekről >>>

Terméktapasztalatok (ReNewLife)

RNL_Premium.png

Cs. György

8 év után nem hittem hogy van jobb mint az Imune, de jött az IMUNE RenewLife!!! De ez mindent visz!!!
 

Több mint fél éve szenvedek a derekammal. Négy nap telt el, hogy szedem az IMUNE RNL Premiumot. Két napja felhív az egyik ismerősöm, hogy a derekában a fájás elmúlt! (Ő akkor két napja szedte, és hasonló baja van, mint nekem.) Áááá, két nap alatt lehetetlen, hogy ettől múljon el - mondom -, de Ő váltig állította, hogy az új terméktől.

 

Ma lettem rá figyelmes és vissza gondoltam rá, hogy két napja mintha elvágták volna a derékfájdalmam. Tegnap reggel kikelek az ágyból fájdalom nélkül, napközben sem éreztem még a nyomát sem, de akkor még nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Ma reggel ugyanez, kikelek az ágyból, fájdalom nincs, nincsenek nyilallások, még tompán sem érzem. Mintha éjszaka valaki kicserélt volna egy újra.

M. Mária

Mi szedjük az Imune algát is melléje mert a kettő jól kiegészíti egymást. Nekem a bal kezem nagyon fájt, de az Imune RenewLife szedése után már pár nappal gyógyulni kezdett. Én napi egy szemet szedek belőle (az Imune mellett), és négy nap után csökkent a karomban a fájdalom.

N. József

Az Imune hiánya miatt kipróbáltam egy másik terméket, de az nekem nem adott semmit. Végre sikerült hazamenni Mohácsra, és mivel oda szállítják az algát, hozzájutottam az  Imune ReNewLife-hoz.

​Komolyan, már azt hittem elkapott az öregség. Kezdett minden bajom lenni. Fáradt voltam, nem volt kedvem semmihez. Három- négy nap RNL, reggelenként két kapszula, és visszatért minden életerőm. Köszönöm 🌞

Ildikó (orvos)

Nekem meg szép lett a bőröm, tényleg kisimult. Eddig sem volt csúnya, de egy nő érzi ha változás van. A kisebb ráncok kisimultak. De inkább talán a minősége lett jobb, hidratáltabb... stb és a végeredmény a szebb bőr... És természetesen mindenhol. Arcon a leglátványosabb hisz az volt a legsérülékenyebb, főleg télen a hideg száraz idő miatt.

S. Katalin

Én is szedem. Nagyon jó hatással van a szervezetemre. Pl 2 évig a jobb karom annyira fájt, hogy nem tudtam megemelni. Voltam orvosnál, gyógytornán, természetgyógyásznál eredménytelenül. Második doboz Imune ReNewLife-ot szedem és már alig fáj, be tudom kapcsolni a melltartóm és az anyagcserém szinte óra pontosságú lett.

D. Szabolcs

​​Pfffffh, teh, én... mi a párommal alig par napja (4-5) szedjük és ééééééssss éééééééééééés, el nem hiszed, kisebb ráncaim mintha kiteltek volna, öregedés foltjaink kifakultak és vitalitásban is megdobott nagyon. Az Imune is jó, de ez egy kiválóan szuper termék. Ez ezzz ezzzzz mellé odateszi az ember a vállát. Remek, nagyon elégedettek vagyunk.

M. János

Tavaly márciusban a 3 havi átlagom 11,7mmol/l volt. Júliusban kellett visszamennem, addig 3 hónapig szedtem az Imune RNL Prémiumot. Ekkor a 3 havi átlagom 8mmol/l-re ment le. Csökkentették a gyógyszer adagomat, továbbra is szedtem a Green Gold Imune-t és a RNL Premiumot. Januárra lement 7-re. Azóta is szedem folyamatosan, jelenleg 5,7-6,2 között van az eredményem. Az orvos azt mondta, ha 6 alá tudom vinni tartósan, akkor leállhatok a gyógyszerrel. Azt is mondta, már biztos, hogy az algának szerepe van az eredményekben.

Ever Renewing Gold

 

A GreenStar Ever Renewing Gold a WellStar által kifejlesztett ReNewLife továbbfejlesztett változata. Összetevői a már jól ismert hármas sejtszintű hatást - tisztítás, táplálás, védelem - kiegészítik egy negyedikkel: sejtfiatalítás, azaz az öregedési folyamatok lassítása. A tudomány már ismeri az öregedési folyamatokat kiváltó okokat, így az eszköz is adott a lassításához: telomeráz-aktivátor

RNL_katalogus.jpg

A képre kattintva letölthető az a PDF fájl, amely bemutatja a WellStar ReNewLife összetevőit és hatásmechanizmusukat. A LongLife további összetevőket is tartalmaz, mint rezveratrol és kurkumin kivonat. A készítmény a gyulladásos tüneteket is enyhítheti, és általában az időskori tüneteket (pl. csontritkulás).

A tudomány ma már ismeri, hogy milyen folyamatok vezetnek a sejtjeink, így testünk öregedéséhez. És ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tudunk tenni is ellenük. Az örök fiatalság titkára ne számítson senki, de biztosan láttunk már embereket, akik meglehetősen idős korban is meglehetősen fiatalosak voltak. Spontán, vagy tudatosan, nincs jelentősége. A lényeg az, hogy lehetséges, és mi magunk is tehetünk azért, hogy minél tovább megőrizzük fiatalosságunkat, ezzel együtt enyhítve, adott esetben elkerülve azokat a tüneteket, amelyek az idősebb kor kellemetlen velejárói.

 

Az alábbi rövid videókat érdemes megtekinteni azoknak, akik kíváncsiak az öregedést előidéző folyamatokra és azokra a megoldásokra, amelyekkel tehetünk ellenük. Minden egyes videó előtt egy rövid összefoglaló található, így nem töltjük időnket olyan tartalomra, amely esetleg nem érdekel minket.

 

Az első 3 videó az Imune ReNewLife készítmény hatásmechanizmusát mutatja be, rövid egységekre osztva. A 4. és 5. videó azokat a körülményeket ismerteti, amelyekre szintén érdemes odafigyelni (Kleine-Gunk és Bruce Lipton professzorok). A 6. videót tekintsük ráadásnak, amely Klaine-Gunk professzor budapesti előadását tartalmazza, számtalan hasznos kiegészítéssel, történettel. Részletekbe menő, élvezetes előadás, rendkívül értékes példákkal illusztrálva, amely megtekintése után az ember érzi: van megoldás!

Ever Renewing Gold - több, mint telomeráz-aktivátor

 

Óriási felfedezés volt, amikor találtak egy természetes hatóanyagot, amelyik képes a telomeráz aktiválására, és így a telomér visszaépítésére. A természetes hatóanyagokat kutató Geron Corporation TA65 névre keresztelte ezt a molekulát, és több ezer klinikai vizsgálattal kimutatta, hogy a TA65 képes a telomér helyreállítására, így az öregedés lassítására, egyúttal az időskorral járó betegségek megelőzésére, illetve a betegek állapotának javítására.

Ahogy az egészség is komplex, úgy az öregedés ellen is több szinten kell fellépni! Ebben segít az a több ezer hatóanyag, amelyeket a készítmény a telomeráz-aktivátor felül tartalmaz. Ezekről olvashatunk az alábbiakban.

RNL_ppt_01.jpg
ZoldTea.jpg

Ever Renewing Gold hatóanyagai

 

A megfelelő életmódot semmi nem helyettesíti! Viszont a szervezetünket hatékonyan tudjuk támogatni a természet svédasztaláról olyan hatóanyagokkal, amelyek segítik sejtjeinket, szerveinket abban, hogy egészségesen és vitálisan, minél közelebb kerülhessünk a génjeinkbe programozott legfelsőbb életkor határáig. Nem kell találgatnunk, bízzuk magunkat a szakemberek tudására. Az IMUNE ReNewLife összetevői a Német Anti Aging Társulat ajánlásával lettek összeválogatva, nemcsak biológiai óránk lassítása, de vitalitásunk, egészségünk megörzése érdekében is. Német szakemberek, német készítmény, német minőség, magyar pénztárcáknak is elfogadható áron...

Telomer_LR.jpg
D-vitamin_LR.jpg
Polifenol_LR.jpg

Telomerek: ki más tudná a legjobban bizonyítani a hosszabb telomerek működését, ha nem a 97-108 éves emberek? A The Journals of Gerontologyban megjelent anyagban az egészséges idős emberek és a rossz állapotban lévő idősek telomerjeit hasonlították össze. Röviden: az egészséges szívű, tiszta gondolkodású, normális vérnyomású és jó tüdejű idős emberek telomerjei sokkal hosszabbak voltak, mint azoké, akik ugyanilyen idősek voltak, ám rossz állapotban. “A telomeráz enzim jelenlétében a sejtek nem veszítik el az osztódási és növekedési képességüket..." >>>

Hármas hatás az algák révén: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem. Eltávolítják a méreganyagokat, megszüntetik a hiányállapotot és megvédik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Erősítik a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét, valamint jelentős antivirális hatással rendelkeznek. Több ezer hatóanyag szinergiája, teljes vitamin skála, összes esszenciális aminosav és esszenciális zsírsavak, enzimek, mikroelemek (spirulina platensis, chlorella vulgaris, lithothamnium calcareum, haematococcus pluvialis algák). >>>

Lithothamnium Calcareum: magas (34% feletti) a kálcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 96%-os, amivel egyedülálló a természetben. A Lithothamium kis vöröses-lilás alga rendkívül lassan nő, csupán 1 millimétert évenként. Azon tulajdonsága folytán, hogy a tengervízben megtalálható tápanyagokat összegyűjti, a Lithothamnium alga több, mint 32 különleges nyomelemet tartalmaz (pl. jódot, szelént, cinket, kobaltot, rezet és krómot), ezáltal kiválóan támogatja az emberi szervezet ellátását ásványi anyaggal. >>>

Asztaxantin: a ma ismert legerősebb antioxidáns. Legmagasabb koncentrációban Haematococcus Pluvialis édesvízi algában található. Nagy mennyiségű asztaxantin van jelen a nyugvó sejtekben, amelyek a normális sejtnövekedéshez kedvezőtlen környezeti körülmények során állítódnak elő. Ilyen állapot például az erős fény, a nagy sótartalom és az alacsony tápanyagtartalom. Szintetikusan is elő lehet állítani, azonban ennek a hatásfoka mindössze 20%-a a természetesnek. >>>

D-vitamin: megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja. Ennek az az oka, hogy a fehérvérsejtek egyes fajtái, amelyek felelősek a baktériumok, illetve a vírusok elpusztításáért, a vér alacsony D-vitamin-koncentrációja esetén nem lendülnek akcióba, így a szervezet védtelen a különböző fertőzések, például légúti megbetegedések vagy a vírusok ellen! >>>

​Polifenolok: elsősorban a gyulladásgátló hatásukat érdemes kiemelni. Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomerek hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg. >>>

Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöld tea összetevője, aktiválja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát. Ezen felül az EGCG késlelteti az öregedési folyamatokat, segíthet megelőzni a kóros véralvadást (szív- és érrendszer), segíthet megelőzni bizonyos rákos sejtek növekedését, megakadályozhatja az influenza kialakulást, rendelkezik antioxidáns hatással, csökkenti a koleszterin-szintet, hozzájárulhat a fogyáshoz, csökkenti az étvágyat. Gátolhatja a plakk kialakulását a fogakon, ezáltal elkerülhető a fogszuvasodás. >>>

Milyen tényezők váltják ki az öregedési folyamatokat, és hogyan tehetünk ellenük?

 

Az öregedés folyamata komplex, számtalan tényező eredője. Ennek megfelelően nem létezik olyan "csodaszer" amely önmagában az örök ifjúság titkos receptjét kínálná. Arra viszont van mód, hogy összegezzük az öregedés folyamatait a tudomány mai állása szerint, és a lehető legjobb válaszokat adjuk a felvetődő kérdésekre, nemcsak fizikai szinte, de életmód, érzelmi és lelki szinten is.

Az alábbi videók azok részére lehet hasznosak, aki bővebben szeretnének tájékozódni a témában és szánnak időt az egyenként kb. félórás előadás meghallgatására. Kleine-Gunk professzor, a Német Anti Aging Társulat elnöke, logikusan, közérthetően és részletesen tárja fel az öregedési folyamatokat kiváltó tényezőket, majd épp ezen logikát követően ad megfelelő válaszokat, a természetben akár már évmilliárdok óta bizonyító megoldásokkal. A természet tudja a kérdéseinkre a választ, forduljunk házzá bizalommal...

Ezúton is köszönetet mondunk Bocsné Gruff Renátának az élvezetes előadás színvonalas fordításáért! A teljes előadás itt megtekinthető: >>>
Az Ever Renewing Gold 100%-osan természetes készítmény, a Német Anti Aging Társaság elnöke által ajánlott Imune ReNewLife továbbfejlesztett változata.
bottom of page