Orvosok a mikroalgákról

Dr. Boros Judit
Dr. Boros Judit


Háziorvos, aki 2012-ben ismerkedett meg a mikroalgák csodálatos világával. Egyszerre volt nyitott és szkeptikus az algákkal kapcsolatban, de az eredmények hamar meggyőzték. Azóta alkalmazza a mikroalgákat betegei gyógyítására, további hatékony alternatív eszközökkel kiegészítve. Számos publikáció kötődik a nevéhez, ezek közül ismerhetünk meg párat, saját tapasztalataival kiegészítve.

Életigenlők 2017 tél
Megyünk_címlap_LR.jpg
1_FB_SABLON_TAPASZTALAT_Large_Size.jpg

A kiválasztott ikonra kattintva tölthetjük le a cikket, majd a "+" gombra kattintva nagyíthatjuk a szöveget.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!