Orvosok a mikroalgákról

Cikkek & videók
1_YT_SABLON_DrBoros.jpg
Dr. Boros Judit


Háziorvos, aki 2012-ben ismerkedett meg a mikroalgák csodálatos világával. Egyszerre volt nyitott és szkeptikus az algákkal kapcsolatban, de az eredmények hamar meggyőzték. Azóta alkalmazza a mikroalgákat betegei gyógyítására, további hatékony alternatív eszközökkel kiegészítve. Számos publikáció kötődik a nevéhez, ezek közül ismerhetünk meg párat, saját tapasztalataival kiegészítve.

Dr. Budai L. Károly


Orvos, természetgyógyász, a lelki szintű gyógyítás úttörője, 28 éves háziorvosi tapasztalattal. 7 éve minden szerda este online előadással és konzultáció lehetőségével segíti az érdeklődőket.

Dr. Kovács Tibor


Tüdőgyógyász, légúti allergia specialista. Könnyed, humoros előadásai változatosak, aktualitásokkal tarkítottak. Hallgatói minden alkalommal új tudással távoznak előadásairól.

Dr. Kerekes László


A móri korház főorvosa, az alternatív gyógyítás elkötelezett híve, nemzetközi szaktekintély. Humoros, tanári stílusban tartott előadásai jól felépítettek, élvezetesek, közérthetőek.

Dr. Nagy Ákos György


Sebész, gasztroenterológus főorvos. Dinamikus, lendületes előadásmódja, logikus érvelése és a praxisában szerzett számtalan megdöbbentő tapasztalat a kétkedőket is meggyőzi.

Szabó Tibor természetgyógyász


Idős kora ellenére, szellemi frissessége beszédesebb minden szónál, hitelesen demonstrálja és mutatja be az algák kedvező hatását egészségünkre, konkrét példákkal szemléltetve.  

Dr. Hinger Sándor állatorvos


Több, mint 500 kedvező tapasztalatra tett szert környezetében, új utat mutatva az állatgyógyászatban, egyben igazolva, hogy az Imune esetén placebohatásról nem beszélhetünk.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!