top of page

Orvosok a mikroalgákról

Cikkek & videók
Algak-Dr.Boros.jpg
Dr. Boros Judit


Háziorvos, aki 2012-ben ismerkedett meg a mikroalgák csodálatos világával. Egyszerre volt nyitott és szkeptikus az algákkal kapcsolatban, de az eredmények hamar meggyőzték. Azóta alkalmazza a mikroalgákat betegei gyógyítására, további hatékony alternatív eszközökkel kiegészítve. Számos publikáció kötődik a nevéhez, ezek közül ismerhetünk meg párat, saját tapasztalataival kiegészítve.

Dr. Budai L. Károly

 

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető.

Küldetésének tekinti azt, hogy biológiailag logikus gondolkodás mentén tegyük rendbe azt, ami nem működik jelenleg. Nincs annál nagyobb elégedettség egy orvos számára, mint az, ha a betege valóban meggyógyul!

 

Küldetésének tekinti azt is, hogy az orvosok szerezzék vissza a betegek bizalmát, az orvosi hivatás becsületét. Ha megértjük, hogy mit tesz a biológiánk a túlélésért, a faj fenntartásáért, akkor fogunk tudni csak valós segítséget adni a gyógyításban. 

Dr. Kovács Tibor


Tüdőgyógyász, allergológus, légúti allergia specialista. 2001 óta dolgozik a győri Kardirex Egészségügyi Központ tüdőgyógyász, légúti allergia  szakrendelésén, amely többek között az Audi Hungária foglalkozás egészségügyi ellátását is biztosítja. 

Rendszeresen felkérést kap a háziorvosok, tüdőgyógyászok pontszerző továbbképzéseire a légúti allergia, asztma, betegoktatás témakörökben.

2010 óta építi be terápiájába az algakeveréket, a  betegek gyógyulási lehetőségeit a természet erejével növelve, egyúttal csökkentve vegyszeres terhelésüket.

Dr. Kerekes László


A móri korház főorvosa, az alternatív gyógyítás elkötelezett híve, nemzetközi szaktekintély. Humoros, tanári stílusban tartott előadásai jól felépítettek, élvezetesek, közérthetőek.

Dr. Nagy Ákos György


Sebész, gasztroenterológus főorvos. 1980-ban érettségizett a Veres Pálné Gimnáziumban, ekkor vették fel a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, ahol 1986-ban szereztem diplomát. Egyetemi évei alatt végig dolgozott, volt kőműves segédmunkás, vagonrakodó, éjszakai hómunkás, büfés, vitorlásoktató, vizi mentő, éjszakás nővér, műtőssegéd, mentőápoló.

Az egyetem befejezése után az újpesti Károlyi Sándor Kórház Sebészeti Osztályára került. 1990-ben szerzett szakvizsgát sebészetből, majd 1992-ben gasztroenterológiából. 2000-ben újabb diplomát szerezett egészségügyi menedzsmentből. A marketing kommunikáció vizsgadolgozatát az MLM rendszerek kommunikációs hibáiból írta.

1999-ben nevezték ki részlegvezetőnek, majd 2003-ban főorvosnak. 2005-ben került át a Semmelweis Egyetem III. Sebészeti Klinikájára egyetemi oktatóként. 2005-óta tart egyetemi tantermi előadásokat Gasztrointesztinális Vérzések, Akut Hasi Katasztrófák, Pajzsmirigysebészet, Emlősebészet, Onkológiai Sebészet témakörökben. 2009-ben beválasztottak az egyetem államvizsga bizottságába. Rendszeresen tart előadásokat sebészeti és gasztroenterológiai kongresszusokon itthon és külföldön egyaránt.

Szabó Tibor természetgyógyász


Idős kora ellenére, szellemi frissessége beszédesebb minden szónál, hitelesen demonstrálja és mutatja be az algák kedvező hatását egészségünkre, konkrét példákkal szemléltetve.  

Dr. Hinger Sándor állatorvos


Több, mint 500 kedvező tapasztalatra tett szert környezetében, új utat mutatva az állatgyógyászatban, egyben igazolva, hogy az Imune esetén placebohatásról nem beszélhetünk.

bottom of page