Imune - fiatalosan & egészségesen

Prof.  Bruce Lipton
Telomer - a fiatalság forrása


Bruce Lipton professzor rövid és élvezetes előadása  révén alapvető összefüggéseket ismerhetünk meg a sejtjeink, így szerveink és végső soron szervezetünk öregedési folyamataival kapcsolatban.

 

Előadásából megtudhatjuk, hogy:

  - minden sejtünkbe be van építve a fiatalság forrása

  - miként reprodukálódnak a DNS-eink

  - miként hatunk károsan a telomereinkre 

  - miként hatunk kedvezően a telomereinkre

Imune ReNewLife: a fiatalság forrását aktiválja!

De ahogy az Imune készítményünket sem versenyeztetjük az egészségtelen életmóddal (alkohol, dohányzás, egészségtelen ételek, mozgáshiány stb), úgy az Imune ReNewLife-ban található telomeráz-aktivátor (TA 65) sem hozza a várt eredményt, ha közben fejben és életmódunkban folyamatosan ellene dolgozunk!

 

A matematika nyelvére fordítva: 1+1=2, 1-1=0. Dupla, vagy semmi? A mi döntésünk...

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!