top of page

LongLife Premium - összetevők jelentősége

A csodálatos gránátalma - polifenolokkal a csendes gyulladások ellen
Gránátalma - jelentős gyulladáscsökkentő hatásait tekintve minden betegség esetén ajánlható. Ide sorolhatók a krónikus gyulladásos betegségek, mint a reumatoid ízületi gyulladás, a zsíranyagcsere zavarai, a szív-érrendszeri betegségek, a szürke hályog és az időskori sárgafoltelfajulás (macula degeneratio), végül a degeneratív idegrendszeri betegségek, mint pl. az Alzheimer-kór. Rendkívül gazdag értékes zsírsavakban, amelyek segítenek megőrizni a bőr fiatalságát. Gyulladáscsökkentő hatása azzal is magyarázható, hogy a sejteken belül felszaporodik a glutathion nevű anyag, amely testünkben termelődő legerősebb hatású antioxidáns, egyben egy nagyon fontos koenzim.

Ismerjük meg a természet logikáját!

​Kleine-Gunk professzor anti aging előadása teljesen más megközelítésből világít rá a hatóanyagok hatásmechanizmusára, a logikus gondolkodást helyezve előtérbe. 

Hogyan képesek a növények védekezni a gombák, fertőzések, erős sugárzás és egyéb károsító hatások ellen? Megtudhatjuk az előadásból, amely kevesebb mint 5 perc alatt választ ad a kérdéseinkre.

Az Imune ReNewLife gránátalma kivonat révén juttat minket hozzá az értékes polifenolokhoz, amelyekről a továbbiakban olvashatunk bővebben.

Ezúton is köszönetet mondunk Bocsné Gruff Renátának az élvezetes előadás színvonalas fordításáért! A teljes előadás itt megtekinthető: >>>

Minél többet foglalkozik a tudomány az anti-aging, az antioxidánsok és hormonzavarok témájával, annál inkább a figyelem homlokterébe kerül a gránátalma, értékes hatóanyagai ugyanis számtalan területen alkalmazhatók sikerrel. A gránátalma nem csak antioxidánsbomba, de különleges zsírsavakban és fitoösztrogénekben is gazdag.
Gránátalma_2.jpg

A gránátalma hatóanyagai a termés magvaiban találhatók. A gránátalma (Punica granatum) az utóbbi években tapasztalható diadalmenetét rendkívül pozitív élettani hatásainak köszönheti. Alkalmazási területei a szív-érrendszeri megbetegedések kezelésétől a változáskori panaszokon, a magas vérnyomáson, az érelmeszesedésen, a krónikus gyulladásokon át a rákig terjed. A gránátalma gyógyító hatóanyagai a gyümölcs ehető magjaiban rejlenek. Egy termésben kb. 400 piros mag található, amelyeket húsos, lédús, piros színű burok vesz körül. Ez a burok nem csak jó ízű, de az említett pozitív hatásokért felelős anyagok gazdag forrása. Utóbbiak közül a legfontosabbak: aminosavak, ásványi anyagok (kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas), vitaminok (B1, B2, C) és rengeteg ún. szekunder növényi hatóanyag. Ezek közül is főképp polifenolok és fitoösztrogének, amelyekben a gránátalma gazdagabb minden más gyümölcsnél. Egyúttal ezeknek a hatóanyagcsoportoknak köszönhető a legjelentősebb gyógyító hatás.

A fitoösztrogének között találjuk az izoflavonokat, amelyek a szójababban is megtalálhatók, továbbá az ösztront és az ösztradiolt, amelyek teljesen azonosak az emberi szervezet által termelt nemi hormonokkal. Dr. James A. Duke, az USA földművelésügyi minisztériumában működő „Medical Plant Resources Laboratory” nyugalmazott igazgatója szerint mindössze fél gránátalma ugyanolyan hatású lehet, mint egynapi dózis hormonpótló tabletta – de utóbbi mellékhatásai nélkül.

A fitoösztrogének csodálatos tulajdonsága, hogy egyfelől ösztrogénszerű a hatásuk, ami által enyhítik a változáskori tüneteket, másfelől antiösztrogén hatással is rendelkeznek, ami révén megvédenek az emlőráktól és fékezik a zsírsejtek saját ösztrogéntermelését. Ez utóbbi hatás főképp a túlsúlyos férfiak számára örvendetes, hiszen őket elkeseríti, amikor látják, hogy a hízás következtében emlőik nőies formákat öltenek. Azonban ettől függetlenül is elmondható, hogy a gránátalma hatóanyagai általában véve is nagyon pozitív hatást gyakorolnak a férfiak szervezetére. Például javítják a vérkeringést és védő hatásúak a prosztatarákkal szemben (lásd lejjebb).

Erős antioxidánsokkal a rák ellen

 

A gránátalma polifenoljai közül megemlítendők a fenokarbolsavak (pl. az ellagsav, galluszsav, a kávésav és a klorogénsav), a flavonoidok (katechin, kvercetin, rutin, kaempferol és luteolin), valamint különféle antociánok, amelyek a magok sötétpiros színét adják. Az antociánok közül megemlítendő a delfinidin, amely a vörös áfonyában is megtalálható.

A polifenolok mind erős antioxidáns hatású anyagok. Külön kiemelendő közülük az ellagsav, amely prof. Béliveau, és dr. Gingras kanadai rákkutatók szerint egyfelől a rákkeltő anyagok termelődését, másfelől a daganatok vérellátását biztosító erek képződését (angiogenezis) gátolja. Ma már több mint 200 kutatási eredmény létezik, amelyek egyöntetűen bizonyítják a gránátalma gyógyhatásait:

Gránátalma_3.jpg
 • A gránátalma polifenoljai csökkentik a vérnyomást és a koleszterinszintet.
   

 • A szívkoszorúér-szűkületben szenvedőknél napi 240 ml gránátalmalé adására három hónap alatt 17 százalékkal javult a koszorúér vérkeringése.
   

 • A gránátalma leve érelmeszesedés ellen is hatásos.
   

 • A Case Western Reverse University (Ohio, USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma kivonata a kopásos ízületi betegségben szenvedőknél gátolta a porcokat romboló anyagokat, pl. az interleukin-béta-1 nevű gyulladásos mediátort. A gyümölcskivonat ugyanakkor fájdalomcsillapító COX-2-gátló anyagként működött.
   

 • A Male Clinic (Beverly Hills, USA) kutatói gránátalmalével az enyhe/középsúlyos erekciós zavarok gyógyításában értek el kiváló eredményeket.
   

 • Laboratóriumi kísérletekben a gránátalma kivonata gátolta a prosztatarákos sejtek növekedését és osztódását, majd programozott sejthalált (apoptózis) eredményezett a ráksejtekben.

Noha a tudomány mai állása szerint nem áll kellő mennyiségű adat rendelkezésünkre ahhoz, hogy a gránátalma rákos betegekre gyakorolt hatásáról végleges, összefoglaló értékelést adjunk, az eddigi eredmények arra utalnak, hogy ezzel a gyümölccsel sokat tehetünk a betegség megelőzéséért, továbbá hatékonyan kiegészíthetjük vele az orvosi kezeléseket.

Testünk minden egyes sejtjét gyógyítja

A népi gyógyászat a gránátalmával kapcsolatban pozitív eredményekről számol be hasmenés, tüdőgyulladás, torokgyulladás, fogínygyulladás és húgyúti gyulladások kezelésében. Azonban a gránátalma jelentős gyulladáscsökkentő hatásait tekintve minden betegség esetén ajánlható. Ide sorolhatók a krónikus gyulladásos betegségek, mint a reumatoid ízületi gyulladás, a zsíranyagcsere zavarai, a szív-érrendszeri betegségek, a szürke hályog és az időskori sárgafoltelfajulás (macula degeneratio), végül a degeneratív idegrendszeri betegségek, mint pl. az Alzheimer-kór.

Gránátalma_4.jpg

A gránátalma magjából nyert olaj gazdag rendkívül értékes zsírsavakban, amelyek segítenek megőrizni a bőr fiatalságát.

A gránátalma magjaiból értékes olajat nyernek, amely külső és belső alkalmazásra egyaránt alkalmas. 70 százalékban egy ritka, többszörösen telítetlen omega-5 zsírsavat, az ún. punicinsavat tartalmaz. A magolaj hatása belsőleg alkalmazva a gránátalmalé, illetve a gránátalma-kivonat hatásához hasonlítható. Nőkön alkalmazva klinikai tesztekben megfigyelhető volt, hogy a magolaj többheti szedésével jelentősen enyhültek a menopauza jellegzetes tünetei, panaszai: pl. a hőhullámok, a hangulatingadozás, az idegesség és a bőrszárazság. A fiatalabb, hormonális problémákkal küzdő nőkre is jótékony hatással vannak a gránátalma hatóanyagai.

Külsőleg alkalmazva a gránátalma-magolaj első osztályú arcápoló szer, amely kiválóan alkalmas az erősen igénybe vett és az öregedő bőr kezelésére és ápolására.

A gránátalma fogyasztásának javallatai:

 

 • az immunrendszer és a vitalitás általános erősítése

 • antioxidáns hatás

 • vérkeringés serkentése

 • gyulladás gátló hatás

 • rákellenes hatás

 • vérnyomás- és koleszterinszint-csökkentő hatás

 • változáskori panaszok

 • szívérrendszeri problémák

 • érelmeszesedés

 • ízületi gyulladás

 • jó- és rosszindulatú prosztata megnagyobbodás

 • gyomor-bél rendszeri zavarok

 • potenciazavarok

 • időskori demencia

 • fertőzések esetén

Forrás: TERMGY. MAGAZIN XVIII. évfolyam 12. szám

LongLife Premium - TÖBB, MINT TELOMERÁZ-AKTIVÁTOR

A képre kattintva további hasznos információkhoz juthatunk arról a 100% természetes készítményről, amely nemcsak az immunrendszerünk erősítésében segít, védi a szervezetünket a megbetegedésektől, de igazoltan lassítja az öregedési folyamatokat is.

ReNewLife_1.jpg

Ahogy az egészség is komplex, úgy az öregedés ellen is több szinten kell fellépni! Ebben segít az a több ezer hatóanyag, amelyeket a készítmény a telomeráz-aktivátor felül tartalmaz. Ezekről olvashatunk az alábbiakban.

Óriási felfedezés volt, amikor találtak egy természetes hatóanyagot, amelyik képes a telomeráz aktiválására, és így a telomér visszaépítésére. A természetes hatóanyagokat kutató Geron Corporation TA65 névre keresztelte ezt a molekulát, és több ezer klinikai vizsgálattal kimutatta, hogy a TA65 képes a telomér helyreállítására, így az öregedés lassítására, egyúttal az időskorral járó betegségek megelőzésére, illetve a betegek állapotának javítására.

A LongLife Premium legfontosabb hatóanyagai

 

A megfelelő életmódot semmi nem helyettesíti! Viszont a szervezetünket hatékonyan tudjuk támogatni a természet svédasztaláról olyan hatóanyagokkal, amelyek segítik sejtjeinket, szerveinket abban, hogy egészségesen és vitálisan, minél közelebb kerülhessünk a génjeinkbe programozott legfelsőbb életkor határáig. Német készítmény, német minőség, magyar pénztárcáknak is elfogadható áron...

Telomer_LR.jpg
D-vitamin_LR.jpg
Polifenol_LR.jpg
ZoldTea.jpg
1_FB_SABLON_RNL_pár.jpg
Doki_01.jpg

Telomerek: ki más tudná a legjobban bizonyítani a hosszabb telomerek működését, ha nem a 97-108 éves emberek? A The Journals of Gerontologyban megjelent anyagban az egészséges idős emberek és a rossz állapotban lévő idősek telomerjeit hasonlították össze. Röviden: az egészséges szívű, tiszta gondolkodású, normális vérnyomású és jó tüdejű idős emberek telomerjei sokkal hosszabbak voltak, mint azoké, akik ugyanilyen idősek voltak, ám rossz állapotban. “A telomeráz enzim jelenlétében a sejtek nem veszítik el az osztódási és növekedési képességüket..." >>>

Hármas hatás az algák révén: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem. Eltávolítják a méreganyagokat, megszüntetik a hiányállapotot és megvédik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Erősítik a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét, valamint jelentős antivirális hatással rendelkeznek. Több ezer hatóanyag szinergiája, teljes vitamin skála, összes esszenciális aminosav és esszenciális zsírsavak, enzimek, mikroelemek (spirulina platensis, chlorella vulgaris, lithothamnium calcareum, haematococcus pluvialis algák). >>>

D-vitamin: megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja. Ennek az az oka, hogy a fehérvérsejtek egyes fajtái, amelyek felelősek a baktériumok, illetve a vírusok elpusztításáért, a vér alacsony D-vitamin-koncentrációja esetén nem lendülnek akcióba, így a szervezet védtelen a különböző fertőzések, például légúti megbetegedések vagy a vírusok ellen! >>>

​Polifenolok: elsősorban a gyulladásgátló hatásukat érdemes kiemelni. Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomerek hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg. >>>

Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöld tea összetevője, aktiválja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát. Ezen felül az EGCG késlelteti az öregedési folyamatokat, segíthet megelőzni a kóros véralvadást (szív- és érrendszer), segíthet megelőzni bizonyos rákos sejtek növekedését, megakadályozhatja az influenza kialakulást, rendelkezik antioxidáns hatással, csökkenti a koleszterin-szintet, hozzájárulhat a fogyáshoz, csökkenti az étvágyat. Gátolhatja a plakk kialakulását a fogakon, ezáltal elkerülhető a fogszuvasodás. >>>

A LongLife Premium a WellStar ReNewLife készítményre épül és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a hármas hatást - sejtszintű tisztítás, táplálás, védelem - kiegészítik egy negyedikkel: sejtfiatalítás. Az egyes összetevők nem csupán az öregedési folyamatokat lassítják (mint telomeráz-aktivátor és antioxidánsok), de erősítik a szervezet öngyógyító folyamatait, sok esetben extra energiát is adva a fogyasztóknak, életkortól függetlenül. ​​LongLife Premium a Német Anti Aging Társaság elnöke által ajánlott Imune ReNewLife továbbfejlesztett változata. >>>

GreenStar Imune - egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Energetizál, antivirális hatással rendelkezik és hatékonyan támogatja szervezetünk öngyógyító folyamatait. A természet tudja... Nincs tehát szükségünk 40-féle egészségmegőrző szintetikus színes pirulára, egy vagyont költve rájuk. Helyette itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron. >>>

bottom of page