Imune - fiatalosan & egészségesen

Prof. Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk
4. rész


10 útravaló gondolat az egészség és a fiatalság megőrzéséhez. Csodaszerek nem léteznek. Viszont csodálatos megoldások igen, amennyiben megfelelő életvitellel kombináljuk azokat ("nem lehet az Imune-t a sarki kocsmával versenyeztetni").

 

Egyszerű és bárki által megfogadható tanácsok, amelyek közül álljon itt kettő, elsősorban idősebbek részére: használjuk az agyunkat, kössünk barátságokat, legyünk részese egy aktív közösségnek.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!