Terméktapasztalatok - ízületi panaszok

A WellStar Green Gold algakeverékek 16 éve bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján! A több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. Hogy miként? A szerda esti orvosi előadások alkalmával rövid betekintést kaphatunk az algák világába.

Az elkövetkezőkben megismerhetünk néhány kedvező tapasztalatot, ezúton is kihangsúlyozva, hogy aki beteg, forduljon orvoshoz. Minden orvos segítő szándékkal fordul a betegihez, de nem minden orvos tud segíteni! Ebben is segítünk, a tapasztalatokat követően erről is olvashat.

Imune_árnyalat_2.png

R. Róbert

Amíg termékhiány volt, magam sem tudtam fogyasztani és tartós ízületi sérülésem nem akart javulni... Nemrég kaptam egy dobozzal és elkezdtem újból szedni. Rohamosan elkezdett gyógyulni a vállaimban a rotátor köpenyszakadás!

Katalin

​​Nekem nagyon fájt a két kezem, vállamtól az ujjam hegyéig. Szedtem az Imune algát, napi 3 kapszulát. 8 hónap után szűnni kezdet a fájás és fel tudtam emelni a kezeimet és hátra is tudtam vinni. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, köszönöm jól vagyok. Már három éve szedem az algát, nagyon jó, sok jót tudnák írni, mindenkinek ajánlom.

W. Éva

65 évesen sokízületi gyulladásban szenvedtem, amit kínzó fájdalom kisér. Alternatív gyógymódot keresve jutottam el az algáig. Rendszeresen fogyasztom az algát, nem fájnak az ízületeim, fájdalomcsillapítóra sincs már szükségem. Sőt! Nem kell külön Omega-3, kalcium tabletta, C-vitamin, stb.

​T. Tamás

​​Hat évet küzdöttem ízületi problémákkal, szinte alig tudtam járni. Kéthónapos algaszedés után, már kerékpározom és fejlesztem az izmaimat a hosszú kényszerpihenés után. Nagyon boldog vagyok, mert tudok ismét kényelmesen aludni.  

P. Zoltán

​​Mint ahogy mindenki, én is megtapasztaltam, hogy elkezd hatni az alga, hiszen az ízületeimben (gyulladt, vörös kalapács ízületek az ujjperceimben, könyök és váll ízületeim) felerősödött a fájdalom néhány napig. Aztán - ahogy ennek lennie kell -, fokozatosan csökkent a fájdalom, megszűnt a gyulladás az ujjízületeimben, és ma már nincs szükségem fájdalomcsillapítóra, hogy végig aludjam az éjszakát.

Terméktapasztalatok videón

 

A Green Gold Imune algakeverék egy olyan innovatív készítmény, amely a cég korábban gyártott termékeire épül, kiegészítve azokat további értékes összetevőkkel, illetve a kapszulázott kivitel szükségtelenné tett olyan összetevőket (pl. menta, almapor és mások), amelyek többek között az algák európai fogyasztók számára szokatlan ízvilágát igyekeztek elfedni. A kapszulás változat megkönnyítette a porciózhatóságot is, egyszerűsítve az alga fogyasztását.

A vásárlók annyira jól fogadták az Imune készítményt, hogy rövidesen szinte a teljes forgalmat az új termék tette ki, ami a videóban elhangzó korábbi termékek (Green Gold Solar, Lunar, Pur és Pur Mint) megszűnéséhez vezetett.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 21:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.