top of page

Terméktapasztalatok - asztma és krupp

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

classic.png

Dr. K. Tibor

​​Sok pollenallergiás betegem panaszmentes, szénanátha, asztma - gyógyszer nélkül. Ezzel magam is így vagyok 6 éve! Refluxra, migrénes rohamra, fogyásra is jók a tapasztalatok – mint esetemben is, és a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve.

B. Benjámin

Egy idős férfi asztmás volt, de csak éjszaka jött elő a fulladás. Többször is használnia kellett az asztma sprayt, hogy egyáltalán pár órát tudjon aludni. Kb. 1 hónapi algaszedés után, nem ébred fel éjszaka, és nem kell használnia a sprayt. Elmondása alapján alszik, mint a tej!

Dr. B. Judit

​​Az idős, 77 éves néni évek óta szédült, az asztma pipája nélkül nem tudott létezni.  3 nap algaszedés után megszűnt az évek óta kezelhetetlen szédülése! Az 5. napon már nem volt szüksége az asztma pipájára, ami nagyon rég nem fordult elő és azóta sem kellett használnia!

S. Margó

1975 óta asztmás voltam, 19 hónapja szedem az algakapszulákat. Már 6 hónapja nincs fulladás, sem gyógyszer.

V. Éva

Barátnőm kisfiai 2 éves kortól szedik a WellStar algát, sok allergiás és kruppos panasztól szabadultak meg.

Cs. Mária

Kis unokám tüdő, asztmatikus, immunproblémája, mellyel 7 éves koráig küzdöttünk, a mikroalga fogyasztása után azonnal javulni kezdett, azóta nem volt beteg, szépen fejlődik, egészséges. Lányom légszomja, tüdőgyengesége, belső feszültsége teljesen megszűnt.

​Cs. György

​​Egy 35 éves tüdőpenésszel küzdő fiatalembernek 1 évet adtak az orvosok. Ekkor kezdte szedni a WellStar algát, 4 hónap elteltével a kezelő orvosa kiváló állapotot állapított meg nála - ez immár sok évvel ezelőtt. Jelenleg is jól van.

Dr. Kovács Tibor allergológus


Tüdőgyógyász, légúti allergia specialista. Könnyed, humoros előadásai változatosak, aktualitásokkal tarkítottak. Hallgatói minden alkalommal új tudással távoznak előadásairól.

Doktor úr saját tapasztalatai

Itt az allergiaszezon, sok pollenallergiás betegem panaszmentes. Szénanátha, asztma... gyógyszer nélkül! Ezzel magam is így vagyok! Refluxra, migrénes rohamra, fogyásra is jók a tapasztalatok – mint esetemben is,  és a Non Hodgkin Lymphomából gyógyultam 6 éve.

 

Az allergia esetén nem a 3+ a lényeg, hanem ahogy érezem magam. 7 éve szedem a WellStar algakapszulákat, parlagfű allergiának nyoma sincs - se szénanátha se asztma - természetesen gyógyszer nélkül!

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page