Imune - fiatalosan & egészségesen

Prof. Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk
Ezúton is köszönetet mondunk Bocsné Gruff Renátának az élvezetes előadás színvonalas fordításáért.
Kleine-Gunk professzor előadása Budapesten - 2019.02.16.


A Német Anti Aging Társaság elnöke, Dr. Kleine-Gunk professzor, az Imune ReNewLife bemutatásával szemléltette azokat a megoldásokat, amelyekkel hatékonyan tehetünk az öregedési folyamatok lassítása érdekében.

Bemutatóját két részre osztotta, első részében az öregedéshez vezető rizikófaktorokat sorolja fel. Ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tehetünk ellenük.

 

A második részben azokat a ma ismert leghatékonyabb megoldásokat ismerteti, amelyekkel a rizikófaktorok csökkenthetők. Mindezt egyszerűen, egy számtalan értékes összetevőt tartalmazó termék révén, széles tömegek számára elérhető árfekvésben.

Előadása könnyed, élvezetes és olyan új felismeréseket is tartalmaz, amelyek még az egészségmegőrzéssel foglalkozó szakembereknek is új lehet.

Megismerhetjük meggyőződését is, amely szerint a hagyományos (akadémikus) medicinának és az alternatív gyógyításnak közös az útja, egymást erősítve és nem  egymás ellenében. Ebbe a folyamatba illeszkedik az Imune ReNewLife.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!