Imune - fiatalosan & egészségesen

Prof. Dr. Med. Bernd Kleine-Gunk
2. rész


A biológiai óránk ketyegését több tényező is befolyásolja, gyorsíthatja. Azonban létezik egy megoldás, amely képes meg is fiatalítani a sejtjeinket, lassítva az öregedési folyamatokat. A felismerés, amely képes akár vissza is fordítani a biológiai óránkat, 2009-ben Nobel-díjat érdemelt.

Az öregedési folyamatokra egyéb tényezők is hatnak, amelyek szintén említésre kerülnek a videóban.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!