Imune - amiben segíthetünk

A Green Gold Imune algakeverék 10 éve került forgalomba, azóta bizonyít. A kedvező visszajelzések, terméktapasztalatok száma annyira bőséges, hogy könyveket lehetne teleírni velük. Ezen az oldalon is találni bőségesen, ami alapján látni lehet, hogy a termék mennyire széles skálán képes kifejteni a hatását, hogy valóban valós megoldást nyújt szervezetünk rendbetételében. Az Imune nem étrend-kiegészítő, hanem egy olyan különleges élelmiszer, amelyet több országban SuperFood-nak is neveznek. Közhely, hogy a csoda bennünk van, de ez tényleg így is van: a szervezetünk annyira csodálatos, hogy már egy egészen kis mennyiségű tiszta, tápláló élelmiszertől is képes helyesen működni - ahogy a teremtő megalkotott minket: tökéletesen!

Megelőzés esetén az Imune-t egyfajta svédasztalként képzeljük el, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp akkor szüksége van. Ezt soha nem tudhatjuk, de a szervezetünk pontosan tudja. Nem kell többet spekulálni, a reklámok befolyása alapján próbálkozni, hanem csupán vissza kell térni a több milliárd éves gyökerekhez...

 

Terápiás esetben szintén a lehető legtöbbet nyújtja: sejtszinten tisztítja, táplálja és védi a sejtjeinket. Azzal azonban tisztában kell lennünk, hogy nagyon sok megbetegedésnek lelki, érzelmi oka van. Tehát gyakran hiába tesszük rendbe a sejtjeinket, ha közben az agyunkban olyan programokat futtatunk, amelyek a sejtjeink, szerveink ellen hatnak. Aki a lelki, érzelmi tényezőkkel nem foglalkozik, az nem tesz mást, mint az Imune-t "versenyezteti" a kiváltó okokkal. És igen, nagyon sokszor az Imune kerül ki ebből a "versenyből" győztesen, ezt támasztja alá a tömérdek terméktapasztalat, vagy az, hogy egyre többen igyekeznek másolni, hamisítani a terméket! Szoktak értéktelen, értelmetlen dolgokat másolni, adott esetben a törvénytelenség súlyos következményeit felvállalni? Ugye nem...

Nem mindig az Imune kerül ki győztesen ezekből a "versenyekből"! Ha ilyen helyzet áll elő, akkor ne az Imune-t hibáztassuk. Ne keressünk egy újabb "csodaszert", ne verjük magunkat értelmetlen költségekbe. Hanem keressük meg a betegségünk valós kiváltó okait! Ha ég a ház, akkor tűzoltót hívunk, de azonnal, és nem ácsot, igaz?  

Terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

Több, mint 10 éve tartunk szerda esténként orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az algáink hatásmechanizmusát ismerhetjük meg, nemcsak a betegségek VALÓS okainak felismerésében kaphatunk hatékony segítséget, hanem az előadásokat követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Szerda 21:00 óra - webkonferencia!

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a lenti Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!