top of page

LongLife Premium - összetevők jelentősége

Astragalus jótékony hatása
Miért jó az astragalus? Védő pajzs az agy számára. Kínai tanulmányok kimutatták állatokon végzett kísérletek során, hogy a gyulladásos betegségek bizonyos körülmények között enyhíthetők, és megelőzhetőek ennek a csodás gyökérnek a segítségével. Igen, az astralagus híres arról is, hogy képes újraindítani a vér áramlását az agyban. Ez biztosítja a gyorsabb felépülést és csökkenti a stroke halálozását is. A tanulmányok azt is kimutatták, hogy akik ezt a gyökeret használják, azok ezzel egyfajta virtuális pajzsot képeznek az agyuk körül.

Az astragalus vagy csüdfű elsősorban az öregedési folyamatok lassításában betöltött szerepe révén vált ismertté a nyugati világban. A keleti gyógymódban azonban sokkal szélesebb körben alkalmazzák. Ezen nagyszerű hatásokat lassan nálunk is egyre többen felismerik. Ez az oldal egy átfogó kép kialakításában kíván segítséget nyújtani eme nagyszerű gyógynövény iránt érdeklődőknek.

 

Nézzük először milyen eszközökkel tudunk segíteni az öregedési folyamatok lassításában és a tünetek enyhítésében, mert a fiatalos test nyilvánvalóan ellenállóbb a betegségekkel szemben.

ÖREGEDÉSI FOLYAMATOK LASSÍTÁSA

​Kleine-Gunk professzor anti aging előadása az öregedési folyamatokat épp úgy közelíti meg, mint az egészségügy a betegségeket: tárjuk fel a kiváltó okokat, majd törekedjünk azok enyhítésére, megeszüntetésére. Nem logikus?

2009-ben orvosi Nobel-díjat kapott az a felismerés, amely a sejtek élettartamát összekapcsolja a telomerek hosszával. A baktövis telomerhosszabbító hatását több kutatás alátámasztja. Ezentúl rendelkezik immunszabályozó, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, idegsejtvédő hatásokkal is. És ami nagyon fontos: kísérleti körülmények között a daganatos sejtek ellen is hatott, azaz úgy tűnik, a telomerázműködést fokozó hatás a ráksejtek esetén nem érvényesül, azaz a kezelés hatására nem fokozódik a daganatsejtek szaporodása. A csüdfű hatóanyagainak kutatása intenzíven zajlik, és bizonyos vegyületek hatását már emberen is tesztelték, visszaigazolva a kedvező aktivitásokat.

Ezúton is köszönetet mondunk Bocsné Gruff Renátának az élvezetes előadás színvonalas fordításáért! A teljes előadás itt megtekinthető: >>>
AZ ASTRAGALUS TOVÁBBI JÓTÉKONY HATÁSAI
Vizelethajtó hatású, kihajtja a szervezetből a felesleges folyadékot, ezzel csökkentve a magas vérnyomást. Tágítja az ereket, így a vér könnyebben eljut a szövetekhez. Szabályozza a vér mennyiségét és sűrűségét. A csüdfűből nyert hatóanyagokat sikeresen használják szív- és érrendszeri megbetegedések (angina pectoris, infarktus) támogató és preventív gyógymódjában. A vérkeringés serkentése révén a növénynek afrodiziákum jellegű hatása is kimutatható. Előnyösen hat a férfi potenciára és prosztataműködésre. Nőknél a csüdfű szabályozza a nemi szervek működését frigiditás, alacsony libidó esetén és a változókorban, valamint segít növelni a mellmirigyek méretét. És még számtalan jótékony hatás, amelyekről az alábbiakban olvashatunk részletesebben.
Gyorsabb felépülés szívelégtelenségből 
Körülbelül 90 emberen végeztek egy kutatást, a betegek krónikus szívelégtelenségben szenvedtek. Azt javasolták nekik, hogy használjanak astralagus kivonatot több, mint 30 napon át, és látható javulások mutatkoztak a gyógyulásukban. A kísérlet 3 fázisban zajlott és 3, 30 fős csoportból állt. Akiknek megfelelő adagot adtak, azoknál jelentős javulás volt megfigyelhető. 

Antivirális hatás

Az Astragalus gyökerét a hagyományos kínai orvoslásban vírusfertőzések kezelésére használják. Többféle módon és előnyösen hat az immunrendszerre: fokozza a monociták és a makrofágok tevékenységét, a falósejtek aktivitását, a T-sejtek működését. Az astragalus poliszacharidok (APS) jelentős immunerősítő és vírusellenes képességekkel bírnak. Kémcsőben és állatokon végzett kísérletek azt mutatták, hogy a kínai csüdfű megküzd a herpesz vírusokkal, a hepatitisz C-vel, és a H9-típusú madárinfluenza-vírussal is. Plusz, laborkísérletek szerint a kínai csüdfű poliszacharidjai megóvhatják az asztrocitákat (az emberi idegrendszerben jelenlévő leggyakoribb sejttípust) a herpesz fertőzéstől.

Anti-allergén hatóanyag 

 

Ez talán a legismertebb hatása az astralagus gyökereknek. A gyógynövény szárított gyökereiből készült kivonat segít megelőzni az allergiás tüneteket és az asztmát is, ha legalább kétszer használja egy nap. Javasolt kúraszerű használata a szénanátha ellen is. Megszünteti a megfázás tüneteit, mivel antiszeptikus és antibiotikus hatása is van. Ha több mint 6 hétig alkalmazza ezt a gyógyszert, akkor megelőzheti a szezonális allergiát és annak tüneteit.

A tüdőnek is jót tesz

Serkenti és erősíti a tüdőt és annak funkcióit. Az antibakteriális és gyulladás gátló hatása segít megelőzni a különböző tüdőbetegségeket, mint amilyen pl. a hörghurut, tüdőgyulladás, asztma és tüdőtágulás.

Csodálatraméltó rák ellenes hatások

A gyökér kivonatának rendszeres használata képes gátolni a rákos sejtek növekedését és terjedését az emberi testben. Az astralagus olyan szaponinokat tartalmaz, amelyek a kemoterápiához hasonló hatást váltanak ki. Aki naponta kétszer fogyaszt a gyökérből készült kivonatból, élvezheti a rákellenes hatásait eme remek gyógynövénynek.

Gyorsabb felépülés a sérülésekből 
 
Az antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságok mellett, ezek a gyökerek potenciális forrásai néhány egyedi poliszacharidnak, amelyek kalkozint és formononetint is tartalmaznak. Ezek az összetevők segítik a gyulladások, sérülések gyorsabb gyógyulását, mert csökkentik a salétromsav mennyiségét a szervezetben. Ezenkívül enyhítik a vérzést is. Továbbá erősítik az immunrendszert. A gyógyszerek szinergikus hatása lehetővé teszi a gyorsabb gyógyulását a sebeknek, mielőtt azok begyulladnak és elfertőződnek. 
astragalus_1.jpg

Fontos segítség a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknek

 
Az antioxidáns tulajdonságának köszönhetően és a gyökerekben található poliszacharidok megvédik az agyat, és jelentősen fokozzák az anyagcserét, ami biztosítja, hogy a vércukorszint folyamatos kontroll alatt maradjon. Ha megfelelően használjuk, akkor a 2-es típusú diabétesz során a vércukorszint elfogadható szinten marad, és ez mind az astralagus gyökérből készült kivonatnak köszönhető.
Serkenti az energiaszintet 
 
Az adaptogén természete miatt ez a gyógynövény serkentő tonikként működik. Segít legyőzni a fáradtságot, serkenteni és növelni az állóképességet és harcba száll a krónikus stressz és idegesség ellen is. Több energiát ad szervezetünknek.

Természetes méregtelenítő tulajdonságok

 

Segítségül hívhatjuk ezt a gyógynövényt arra az esetre is, ha meg akarunk szabadulni a nem kívánt mérgektől és vegyi anyagoktól. A vízhajtó és antioxidáns természete biztosítja, hogy a mérgek kiürüljenek a májból és a gyomorból. 

 

Jót tesz az emésztőrendszernek

 

Ez a gyógynövény arról is ismert, hogy csökkenti a gyomorsavat, és fenntartja a pH szintet, ezáltal védi a testet a gyomorproblémáktól. Az emésztést is felgyorsítja. A méregtelenítő hatásai biztosítják a könnyebb és gyorsabb eliminációját a felesleges anyagoknak az emésztőrendszerben, ezáltal megelőzi a székrekedést.

1_FB_SABLON_RNL_Tapasztalatok.jpg

Erősíti a májat és a lépet

 

Természetes méregtelenítő, és egy potenciális véráramlás serkentő, ezen kívül eltávolítja a felesleges vegyületeket a májból és a lépből, erősíti és megvédi szervezetünket a különböző májbetegségektől.

 

A vérnyomásszintet kontrollálja 

Ez a különleges gyógynövény értágító hatással is rendelkezik, vagyis meg van a tulajdonsága, hogy tágítsa vagy szűkítse az ereket, ezáltal javítva a véráramlást. Ez segít ahhoz, hogy csökkentse a vérnyomást, így nagy segítség azoknak, akiknek magas vérnyomása van. A vérnyomás szinten tartása teszi lehetővé azt, hogy elkerüljük a különböző szívproblémákat. 

Segít kontrollálni a koleszterinszintet 

 

Az astralagus kivonat rendszeres használata csökkenti a koleszterineket a vérben. Megfékezi a zsírok felszívódását a belekben, ezen felül pedig természetes méregtelenítőként is működik. Megvédi az artériák falait a lerakódásoktól és védelmet nyújt sok más betegség ellen is, mint például az érszűkület. 

 

Erősíti az immunrendszert 

Az egyik legfontosabb előnye az astralagus gyökérnek az, hogy segíti az immunrendszer védekező funkcióit. Gyorsítja az anyagcserét és jobb véráramlást biztosít. A vírusölő tulajdonságainak köszönhetően, ez a kínai gyógynövény támogatja, erősíti az immunrendszert.
 

Természetes vízhajtó hatás 

A természetes vízhajtó hatása ennek a gyógynövénynek segít eltávolítani a fölösleges folyadékot a szervezetből. Segít csökkenteni az ödémát.

 

Forrás: drtihanyi.com

A LongLife Premium legfontosabb hatóanyagai

 

A megfelelő életmódot semmi nem helyettesíti! Viszont a szervezetünket hatékonyan tudjuk támogatni a természet svédasztaláról olyan hatóanyagokkal, amelyek segítik sejtjeinket, szerveinket abban, hogy egészségesen és vitálisan, minél közelebb kerülhessünk a génjeinkbe programozott legfelsőbb életkor határáig. Német készítmény, német minőség, magyar pénztárcáknak is elfogadható áron...

Telomer_LR.jpg
D-vitamin_LR.jpg
Polifenol_LR.jpg
ZoldTea.jpg
1_FB_SABLON_RNL_pár.jpg
Doki_01.jpg

Telomerek: ki más tudná a legjobban bizonyítani a hosszabb telomerek működését, ha nem a 97-108 éves emberek? A The Journals of Gerontologyban megjelent anyagban az egészséges idős emberek és a rossz állapotban lévő idősek telomerjeit hasonlították össze. Röviden: az egészséges szívű, tiszta gondolkodású, normális vérnyomású és jó tüdejű idős emberek telomerjei sokkal hosszabbak voltak, mint azoké, akik ugyanilyen idősek voltak, ám rossz állapotban. “A telomeráz enzim jelenlétében a sejtek nem veszítik el az osztódási és növekedési képességüket..." >>>

Hármas hatás az algák révén: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem. Eltávolítják a méreganyagokat, megszüntetik a hiányállapotot és megvédik a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Erősítik a szervezet immunrendszerét és öngyógyító képességét, valamint jelentős antivirális hatással rendelkeznek. Több ezer hatóanyag szinergiája, teljes vitamin skála, összes esszenciális aminosav és esszenciális zsírsavak, enzimek, mikroelemek (spirulina platensis, chlorella vulgaris, lithothamnium calcareum, haematococcus pluvialis algák). >>>

D-vitamin: megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja. Ennek az az oka, hogy a fehérvérsejtek egyes fajtái, amelyek felelősek a baktériumok, illetve a vírusok elpusztításáért, a vér alacsony D-vitamin-koncentrációja esetén nem lendülnek akcióba, így a szervezet védtelen a különböző fertőzések, például légúti megbetegedések vagy a vírusok ellen! >>>

​Polifenolok: elsősorban a gyulladásgátló hatásukat érdemes kiemelni. Az alacsony küszöbértékű gyulladásokat gyulladáskeltő citokinek okozzák, amelyek a szájban és fogakban található gyulladások, valamint a táplálékkal bevitt zsír és testzsír hatására alakulnak ki. Ezek a negatív tényezők lerövidítik a telomerek hosszát és a károsodás következtében sejtjeink gyorsabban öregszenek. Gyorsabban öregszünk, hamarabb betegszünk meg, és végül korábban halunk meg. >>>

Epigallocatechingallat (EGCG) - a zöld tea összetevője, aktiválja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát. Ezen felül az EGCG késlelteti az öregedési folyamatokat, segíthet megelőzni a kóros véralvadást (szív- és érrendszer), segíthet megelőzni bizonyos rákos sejtek növekedését, megakadályozhatja az influenza kialakulást, rendelkezik antioxidáns hatással, csökkenti a koleszterin-szintet, hozzájárulhat a fogyáshoz, csökkenti az étvágyat. Gátolhatja a plakk kialakulását a fogakon, ezáltal elkerülhető a fogszuvasodás. >>>

A LongLife Premium a WellStar ReNewLife készítményre épül és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a hármas hatást - sejtszintű tisztítás, táplálás, védelem - kiegészítik egy negyedikkel: sejtfiatalítás. Az egyes összetevők nem csupán az öregedési folyamatokat lassítják (mint pl. telomeráz-aktivátor és antioxidánsok), de erősítik a szervezet öngyógyító folyamatait, sok esetben extra energiát is adva a fogyasztóknak, életkortól függetlenül. ​​LongLife Premium a Német Anti Aging Társaság elnöke által ajánlott Imune ReNewLife továbbfejlesztett változata. >>>

GreenStar Imune - egy termék, 4-féle alga, 4 000 hatóanyag. Ráadásul természetes, felszívódása 90% feletti, és épp olyan arányban találhatók meg benne az értékes hatóanyagok, ahogy arra a szervezetünknek szüksége van. Energetizál, antivirális hatással rendelkezik és hatékonyan támogatja szervezetünk öngyógyító folyamatait. A természet tudja... Nincs tehát szükségünk 40-féle egészségmegőrző szintetikus színes pirulára, egy vagyont költve rájuk. Helyette itt a természet évmilliárdok óta bizonyító valós megoldása, bárki számára elérhető áron. >>>

bottom of page