top of page

Terméktapasztalatok - diabétesz

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott algakeverékek 2004 óta bizonyítanak. Ne lepődjünk meg a tapasztalatok széles skáláján: a több, mint 4 000 hatóanyag sok ezerféleképpen hat a sejtjeinkre. A sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem együttesen támogatják sejtjeink ideális működését, védelmi és öngyógyító mechanizmusaink hatékonyságát. Ez sokszor elegendő a kiváltó okok elnyomásához, amit az alábbi tapasztalatok is igazolnak. Azonban nem szüntetik meg a kiváltó okokat, amiben online orvosi előadásaink segítenek.

classic.png

P. Anikó

A környezetemben élő belgyógyász doktor úr elkezdte fogyasztani a WellStar algakeveréket. Cukorszintje 19-ről lecsökkent 9,3-ra, egy doboz alga szedése után, és nagyon dicsérte a terméket.

M. János

Tavaly márciusban a 3 havi átlagom 11,7mmol/l volt. Júliusban kellett visszamennem, addig 3 hónapig szedtem a ReNewLife Prémiumot. Ekkor a 3 havi átlagom 8mmol/l-re ment le. Csökkentették a gyógyszer adagomat, továbbra is szedtem a WellStar Immun kapszulákat és a RNL Premiumot. Januárra lement 7-re. Azóta is szedem folyamatosan, jelenleg 5,7-6,2 között van az eredményem. Az orvos azt mondta, ha 6 alá tudom vinni tartósan, akkor leállhatok a gyógyszerrel. Azt is mondta, már biztos, hogy az algának szerepe van az eredményekben.

Dr. Sz. Irén

Tartós vérnyomás csökkenés, fogyás, vércukor csökkenése, több energia, jobb általános közérzet, puffadás és  fáradékonyság csökkenése, haj, köröm megerősödése. Jobb, élesebb látás, szellemi frissesség!

 

Margó

4 hónapja szedem a WellStar algát. Fáradtságom elmúlt, az alvásigényem napi 8 helyett 6 órára csökkent, a vércukorszintem 7,9 helyett 5,4. Márciusban még a kardiológus szerint 2 eret katéterezni kellett volna, májusban már nem volt rá szükség, mert nőtt a szívem terhelhetősége.

Éva

4 évi algaszedés normalizálta a magas vérnyomásom és a 2.-es típusú cukorbetegségem is elmúlt. Kisgyerekek kruppos betegsége is megszűnt.

Ani

Több mint egy éve szedem a WellStar algakapszulákat, napi 6 szemet. Amikor elkezdtem szedni, a cukor-, koleszterin-, trigliceridszintem magas volt. A gyógyszeremet 10 hónapos algaszedés után abbahagytam.

Róbert

Negyedik éve szedem a WellStar algakapszulát, napi 3X2-es dózisban. Már nem szedek se diabéteszre, se hipertóniára, se koleszterinre gyógyszert és az étrend kiegészítőket is elhagytam. Ez idő alatt mellékhatásként fogytam 19 kilót.

Mária

72-éves vagyok, férjem 76, egy éve szedjük az algát, és több ismerősöm is szedi. Visszér, fejfájás, mellben lévő probléma, inzulinos cukorbeteg, felfázási probléma szűnt meg, mi pedig nagyon jól érezzük magunkat.

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page