Terméktapasztalatok - daganatos betegségek

3 egyszerű lépés a valós gyógyuláshoz:

     1. forduljunk orvoshoz, olyanhoz, aki tényleg tud segíteni (minden orvos szeretne segíteni, de nem mindenki tud!)
     2. az orvossal közösen keressük meg a kiváltó okot és szüntessük meg azt (ne "versenyeztessük" a kiváltó okot a terápiával!)

     3. hívjuk immunrendszerünket segítségül a betegségek leküzdéséhez (ezt a megközelítést 2018-ban orvosi Nobel-díjjal ismerték el!)

A WellStar Green Gold termékek 16 éve bizonyítanak, az Imune már a nevében is beszédes. Érdemes betekinteni a tapasztalatokba, majd ezt követően megismerni egy nagyszerű orvost, aki segítségünkre lehet és akinek terápiás módszere megelőzi a korát!

Kata

Ismerősömnek gerincvelő daganata volt. Immunterápiát kapott kemoterápia helyett aminek a nagy része alga volt. Meggyógyult. Az orvos mondta neki hogy algát kellene szednie. Bevitte az Imune-t és azt mondta, szuper készítmény, napi 6 darabot szedjen. Az amerikai úti idegsebészeti klinikán kezelték.

János

Nem tudok eléggé hálás lenni az ÉLETVÁLTOZTATÁSÉRT! Valahol elveszíthettem a vastagbél daganatomat, mert nem találják.... csak nevetek az orvosokon... és kerülöm őket. Ha felvettem volna a kemót, már halott lennék. Köszönöm Karesz és Réka

Róbert

Feleségem a melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap alatt negatív kontrolleredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők is és a gyerekek is szedik az Imune algát.

​Antal

​​A jobb közérzetet reméltünk az algától, de emellett magas vércukor, vérnyomás, gennyes foggyökér-gyulladás rendeződött, daganat gyógyult, szív elhalt izma újraéledt!!!

Piroska

Ismerősömnek nyirokcsomódaganata volt-volt! Februártól szedte az Imune algát. Most volt a debreceni klinikán és a tojás nagyságú daganata ez idő alatt 4mm-re csökkent :) 3x2 alga szedéstől.

Éva

​​Két hónapja hasnyálmirigy rákot diagnosztizáltak nálam. Rajtam kívülálló okok miatt kétszer is elmaradt a műtéti beavatkozás. Ön tanácsára elkezdtem az Imune alga szedést. Két hónap után eltűnt a daganat!

Erzsébet

Mellrákos betegnek csökkent a daganat mérete, nem kell műteni!

Terméktapasztalatok videón

 

A Green Gold Imune algakeverék egy olyan innovatív készítmény, amely a cég korábban gyártott termékeire épül, kiegészítve azokat további értékes összetevőkkel, illetve a kapszulázott kivitel szükségtelenné tett olyan összetevőket (pl. menta, almapor és mások), amelyek többek között az algák európai fogyasztók számára szokatlan ízvilágát igyekeztek elfedni. A kapszulás változat megkönnyítette a porciózhatóságot is, egyszerűsítve az alga fogyasztását.

A vásárlók annyira jól fogadták az Imune készítményt, hogy rövidesen szinte a teljes forgalmat az új termék tette ki, ami a videóban elhangzó korábbi termékek (Green Gold Solar, Lunar, Pur és Pur Mint) megszűnéséhez vezetett.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Imune az orvos szemével

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

Több, mint 10 éve tartunk szerda esténként orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az algáink hatásmechanizmusát ismerhetjük meg, nemcsak a betegségek VALÓS okainak felismerésében kaphatunk hatékony segítséget, hanem az előadásokat követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Szerda 21:00 óra - webkonferencia!

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a lenti Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!