top of page

Terméktapasztalatok - daganatos betegségek

3 egyszerű lépés a valós gyógyuláshoz:

     1. forduljunk orvoshoz, olyanhoz, aki tényleg tud segíteni (minden orvos szeretne segíteni, de nem mindenki tud!)
     2. az orvossal közösen keressük meg a kiváltó okot és szüntessük meg azt (ne "versenyeztessük" a kiváltó okot a terápiával!)

     3. hívjuk immunrendszerünket segítségül a betegségek leküzdéséhez (ezt a megközelítést 2018-ban orvosi Nobel-díjjal ismerték el!)

A korábban WellStar, majd GreenStar által forgalmazott termékek 17 éve bizonyítanak, a Classic Immun Green már a nevében is beszédes. Érdemes betekinteni a tapasztalatokba, majd ezt követően megismerni egy nagyszerű orvost, aki segítségünkre lehet és akinek terápiás módszere megelőzi a korát!

classic.png

Kata

Ismerősömnek gerincvelő daganata volt. Immunterápiát kapott kemoterápia helyett aminek a nagy része alga volt. Meggyógyult. Az orvos mondta neki hogy algát kellene szednie. Bevitte a WellStar algát és azt mondta, szuper készítmény, napi 6 darabot szedjen. Az amerikai úti idegsebészeti klinikán kezelték.

János

Nem tudok eléggé hálás lenni az ÉLETVÁLTOZTATÁSÉRT! Valahol elveszíthettem a vastagbél daganatomat, mert nem találják.... csak nevetek az orvosokon... és kerülöm őket. Ha felvettem volna a kemót, már halott lennék. Köszönöm Karesz és Réka

Róbert

Feleségem a melldaganatának diagnosztizálását követően Karesszel történt személyes konzultáció és az alapozó tanfolyam után fejben is helyére tette a dolgokat, ezért visszautasította az összes onkológiai terápiát az orvosa legnagyobb megdöbbenésére, és 3 hónap alatt negatív kontrolleredményeket produkált. Természetesen Ő is, a szülők is és a gyerekek is szedik a WellStar algakapszulát.

​Antal

​​A jobb közérzetet reméltünk az algától, de emellett magas vércukor, vérnyomás, gennyes foggyökér-gyulladás rendeződött, daganat gyógyult, szív elhalt izma újraéledt!!!

Piroska

Ismerősömnek nyirokcsomódaganata volt-volt! Februártól szedte a WellStar algát. Most volt a debreceni klinikán és a tojás nagyságú daganata ez idő alatt 4mm-re csökkent :) 3x2 alga szedéstől.

Éva

​​Két hónapja hasnyálmirigy rákot diagnosztizáltak nálam. Rajtam kívülálló okok miatt kétszer is elmaradt a műtéti beavatkozás. Ön tanácsára elkezdtem a WellStar alga szedést. Két hónap után eltűnt a daganat!

Erzsébet

Mellrákos betegnek csökkent a daganat mérete, nem kell műteni!

Terméktapasztalatok videón

 

WellStar International 2020 végéig gyártotta algákra épülő innovatív készítményeit. Legnépszerűbb terméke a korábbi por változatok továbbfejlesztése, kiegészítve egy értékes összetevővel, az asztaxantinnal. A Green Gold Imune kedvezett az európai fogyasztóknak, ugyanis a kapszulák eredményesen elfedték az algák sokak számára szokatlan ízvilágát. A kapszula megkönnyítette az adagolást is, ezzel további előnyre téve szert a porral szemben.

GreenStar International 2021 elejétől gyártja a sokak által kedvelt algakészítményeket, a korábbi tulajdonossal megállapodva, ami garantálja az eredeti német minőséget, azonos beszállítókra és szakember gárdára építve. A termék neve megváltozott, Classic Immun Green néven kapható.

További terméktapasztalatok

A piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le közel másfél év terméktapasztalatát, azokat, amelyeket az elégedett fogyasztók a szerda esti orvosi előadások Fórumban megosztottak a közösséggel.

Classic Immun Green

 

​A gyógyítás legegyszerűbb módja a saját öngyógyító folyamataink fokozása, ugyanis van egy hatékony védelmi és öngyógyító mechanizmusunk (pl. a seb beforr), ami nemcsak a vírusok, baktériumok és gombák ellen véd, de az érzelmi, lelki hatások okozta következmények ellen is. Ez működik is, amit a számtalan terméktapasztalat igazol. 

Azonban gyakran a betegség kiváltó oka erősebb, mint a védelmi mechanizmusunk (pl. daganatok esetén). Ilyenkor a kiváltó okokat kell megszüntetni, amelyeknek többnyire érzelmi, lelki háttere van. A doktor úr ebben tud hatékony segítséget nyújtani. Érdemes meghallgatni a vele készített riportot annak érdekében, hogy jó irányban kezdjük el keresni a valós megoldást problémáinkra, mert éveket, életet nyerhetünk vele...   

Ha betegek vagyunk, forduljunk orvoshoz!

 

Több, mint 10 éve tartunk online orvosi előadásokat. Ilyenkor nemcsak az előadást hallgathatjuk meg kényelmesen az otthonunkból, de az azt követő FÓRUMBAN kapcsolatba is léphetünk a doktor úrral. Egy egyszerű kérdés, és másként gondolunk a betegségeinkre utána: "Ez és ez a panaszom, mi lehet az oka, mi a megoldás?"

Dr.Budai_1.jpg

Dr. Budai László Károly 28 éves orvosi praxisában mindig is érezte: valami nem kerek a mai orvoslásban. Hiányzik a rendszerből a logika. Egy rákos csontsejt hogyan okozhat áttétet a tüdőben, ahol nincs is csont. És ez csak egy a milliónyi kérdésből, amire a választ kereste. Kutató munkája révén végigjárta az alternatív medicina minden ágát, megismerte tudásuk széles skáláját. De csak azt tapasztalta meg, hogy ugyan az eszközök mások, de rendszerükből a logika éppúgy hiányzik. Márpedig létünk logikus törvényszerűségekre épül. A fizika törvényszerűségeire, a biológia törvényszerűségeire, vagy adott estben az univerzum törvényszerűségeire. Nincs bennük improvizáció - csontsejt addig vándorol, míg tüdősejt lesz belőle - hanem szigorú, kivételt nem tűrő törvények és törvényszerűségek.

 

Newtoni feladat felismerni és leírni ezeket a törvényszerűségeket. Nyitottság és logikus gondolkodás képessége elfogadni és adott esetben tovább gondolni, építeni őket. Budai doktorra mindkettő igaz...

Online orvosi előadások kedd és szerda 20:00 órától

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

bottom of page