top of page

Orvosok a mikroalgákról

Allergia, asztma, légúti megbetegedések
Dr. Kovács Tibor


Tüdőgyógyász, allergológus, légúti allergia specialista. 2001 óta dolgozik a győri Kardirex Egészségügyi Központ tüdőgyógyász, légúti allergia  szakrendelésén, amely többek között az Audi Hungária foglalkozás egészségügyi ellátását is biztosítja. 

Rendszeresen felkérést kap a háziorvosok, tüdőgyógyászok pontszerző továbbképzéseire a légúti allergia, asztma, betegoktatás témakörökben.

2010 óta építi be terápiájába az algakeveréket, a  betegek gyógyulási lehetőségeit a természet erejével növelve, egyúttal csökkentve vegyszeres terhelésüket.

Aktualitások a tüdőgyógyász szemével

 

A rendeléseimen rengeteg a beteg - mindenki gyógyszerért epekedik. Véleményem: aki teheti fogyasszon algát! Vegyen vissza az éltel mennyiségből - nem fogunk éhen halni! Elvégre böjt van - igyon sok folyadékot - víz, tea!

Ne legyen halálfélelme, "birtokvesztési konfliktusa" - Új Germán Medicina mert sejtjeink programozása megbetegít! Menjen a szabadba ÉS NE A TÖMEGBE - napra, D-vitamin, vegyen mély levegőt! A tiszta levegő gyógyszer - és nem receptköteles! Hallgassa az énekesmadarakat - meditáljon - minél kevesebbet nézzen TV-t!! Élvezze szeretteivel való együttlétet! Ez a túlélés kulcsa - szerintem! Mert semmi nincs ok nélkül - minden rajtunk múlik, ami pedig a döntés kérdése!

Nem a koronavírus teszten múlik! A gyorstesztekről: mindenki ettől várja a megoldást! Mit fog kimutatni? Hogy abban a pillanatban, amikor megcsináltad a tesztet, fertőzött vagy-e? És mi van másnap? Csinálsz másik tesztet? Ha megfertőződtél, úgyis meg fogod tudni, mert jönnek a tünetek. De túl fogod élni, ne izgulj!

Mi van, ha pozitív a teszted? Otthon kell maradni és átvészelni. Tehát teszttel vagy teszt nélkül is nagyon sokan fertőzöttek leszünk. És meggyógyulunk! A teszt akkor fontos, ha kórházba kell kerülni, mert súlyos a fertőzés. A teszt akkor is csak azért fontos, hogy aki pozitív, el tudjuk különíteni és ne fertőzzünk meg más betegség miatt bent kezelt beteget. Semmi másra nem alkalmas, mert a kezelése nem ettől függ. Mert nincs speciális kezelés - lásd Dr. Gál Zita aneszteziológus főorvosnő remek írása. Ezt már én mondom: otthon kell maradni, nem megfélemlíteni magunkat, MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁS, sok rost, mikrobiom, agy-bél tengely, endorfinok, boldogság és relaxáció (pl. Kövi Szabolcs zenéje), meditáció! Változás, megújulás - a tavasz mindig ezt jelenti! Fontos! A stressz a bélflóránkon keresztül csökkenti az immunitást! Agy-bél tengely! Itt függ össze a gondolat a tápanyagokkal! A maszk pedig csak a fertőzés átadását csökkenti.

Ne felejtsük el, a vírus teszt sem fehér és fekete - szakembernek kell értékelni! A teszt ára pedig 8-10.000 Ft. Mindig a tünetek erőssége, a fizikális vizsgálat és az előzmény számít - nem a tesztet kezelem, hanem a BETEGET! Ráadásul 2 egyforma beteget még nem láttam, a tankönyvek igen! A maszk pedig a vírus átadását csökkenti, DE NEM VÉD! Ha nem folyik az orrod, nem köhögsz, akkor mit adsz át? Azért még maszkot hordhatsz, max nem marad amikorra kellene! Ha pedig tüneted van, felelőtlen vagy, ha közösségbe mész - ez ennyire egyszerű! A sajtó persze most is uszít - ez a dolga...

bottom of page