top of page

Van megoldás!

A hagyományos orvoslás tüneti kezeléssel foglalkozik, arra összpontosít, hogy miként tudja a tüneteket megszüntetni. A jövő orvosai a kiváltó okokat fogják kezelni, legyen szó fizikai, vagy lelki szintről. A legjobb orvosok pedig azok lesznek, akik megtanítanak minket arra, hogy miként kerülhetjük el a betegségeket. A doktor szó a latin docere szóból ered, jelentése: tanítani. A webkonferencia egyszerre visz minket vissza a múltba (tanítani) és a jövőbe (alkalmazni). Érdemes időt szánni rá, másképp látjuk a világot utána!

​Ismerjük meg betegségeink kiváltó okait, és tudni fogjuk a megoldást!

Több, mint 10 éve tartunk webkonferenciákat a "megoldásról", működik! Dr. Budai L. Károly előadásából kiderül, hogy miként tudjuk a legegyszerűbben és leghatékonyabban fokozni szervezetünk öngyógyító képességét, fizikai szinten segítve gyógyulásunkat. Megismerhetjük a betegségek kialakulásához vezető lelki okok logikus összefüggéseit is, amely ismeret elengedhetetlen a lelki szintű gyógyuláshoz.

 

Fórum - a kérdésekre adott válaszokkal tanít!

Az előadást követő Fórumban meghallgathatjuk mások kérdéseit és az azokra adott válaszokat, amelyek konkrét példákkal tárják fel előttünk biológiánk logikus működését. Feltehetjük saját kérdéseinket is, és a doktor úr válaszol rá, anélkül, hogy kilométereket utaznánk, órákat állnánk sorban. A kérdések zöme egyszerű: "Ez a panaszom, mi lehet a kiváltó oka, mi a megoldás?" Egy egyszerű kérdés, amelyre adott válasz 8 év alatt emberek ezreinek életét változtatta meg!

Online orvosi előadások kedd és szerda este

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Logo.png

Tematikus előadások, hetente változó tartalommal, a betegségek érzelmi, lelki összefüggéseit tárja fel. Mert ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tudni fogjuk, hogy merre keressük a megoldást! Az előadás végén a Fórumban kérdéseket tehetünk fel a doktor úrnak, aki nemcsak a betegségek valós okainak feltárásában segít, de lehetőséget teremt a továbblépésre is a valós gyógyulás felé, egy gyógyszer mentes élethez.

​​Dr. Budai L. Károly

  

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követően a Fórumban választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Hasznos infók a webkonferencia meghallgatásához

  

Az előadások megtekintéséhez - a megfelelő térerőn túl - a Chrome böngésző legfrissebb változata ajánlott. Minden más böngészőt és olyan programot, amelynek hozzáférése lehet a hanghoz és a képi tartalomhoz kérjük bezárni. Mobil vagy tablet esetén applikáció használata nem szükséges. Ha az előadás közben hangprobléma lépne fel (elmegy vagy visszhangzik), akkor egy gyors kilépés/belépés megoldja a problémát.

15 év tapasztalat az algák világában

 

Kovács Attila 2007-től kezdődően dolgozott együtt a német WellStar céggel, amely mikroalga alapú termékek forgalmazásával indult, nem sokkal korábban. Felismerte az algák hatékony segítségét a szervezet öngyógyító folyamatainak erősítésében, amit az idő később igazolt.

Attila_2019_12_21_A2.jpeg

A legjobbakat segítségül hívni

Nagyszerű orvosok sokasága eltérő megközelítéssel segítették az érdeklődőket a tájékozódásban, az algák hatásmechanizmusának megismerésében. Összefüggéseket láttattak, egyben a korlátokat is: az alga nem csodaszer, hanem egy csodálatos és kivételes ajándéka a természetnek.

​​

Dr. Budai L. Károllyal együttműködve a kép még szélesebbre tárult. Olyan törvényszerűségek kerültek előtérbe, amelyek kiegészítik az algák fizikai szinten kifejtett hatását, és nyugodtan nevezhetjük a felismeréseket a gyógyítás hiányzó láncszemének. Ekkortól törekszik arra, hogy az ismereteket összefüggéseikben adja át, túlzó marketing helyett a valódi gyógyulás kerüljön előtérbe.

Kapcsolat: info@greenstar.hu  tel: 067070 29311  www.greenstar.hu

bottom of page