Van megoldás!

A hagyományos orvoslás tüneti kezeléssel foglalkozik, arra összpontosít, hogy miként tudja a tüneteket megszüntetni. A jövő orvosai a kiváltó okokat fogják kezelni, legyen szó fizikai, vagy lelki szintről. A legjobb orvosok pedig azok lesznek, akik megtanítanak minket arra, hogy miként kerülhetjük el a betegségeket. A doktor szó a latin docere szóból ered, jelentése: tanítani. A webkonferencia egyszerre visz minket vissza a múltba (tanítani) és a jövőbe (alkalmazni). Érdemes időt szánni rá, másképp látjuk a világot utána!

Ismerjük meg betegségeink kiváltó okait, és tudni fogjuk a megoldást!

Több, mint 8 éve tartunk webkonferenciákat a "megoldásról", működik! Dr. Budai L. Károly előadásából kiderül, hogy miként tudjuk a legegyszerűbben és leghatékonyabban fokozni szervezetünk öngyógyító képességét, fizikai szinten segítve gyógyulásunkat. Megismerhetjük a betegségek kialakulásához vezető lelki okok logikus összefüggéseit is, amely ismeret elengedhetetlen a lelki szintű gyógyuláshoz.

 

Fórum - a kérdésekre adott válaszokkal tanít!

Az előadást követő Fórumban meghallgathatjuk mások kérdéseit és az azokra adott válaszokat, amelyek konkrét példákkal tárják fel előttünk biológiánk logikus működését. Feltehetjük saját kérdéseinket is, és a doktor úr válaszol rá, anélkül, hogy kilométereket utaznánk, órákat állnánk sorban. A kérdések zöme egyszerű: "Ez a panaszom, mi lehet a kiváltó oka, mi a megoldás?" Egy egyszerű kérdés, amelyre adott válasz 8 év alatt emberek ezreinek életét változtatta meg!

 

Szerda 21:00 óra - webkonferencia!

Az előadások szerda esténként 21:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet. Windows alapú számítógépeken elegendő a lenti Belépés gombra kattintani. Androidos vagy iOS-es készülékek esetében előbb töltsük le az Áruházból a GVO alkalmazást, majd írjuk be a szoba számát: 94877465. Belépéskor kérjük, adja meg teljes nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Tapasztalatok

Egy ideje kigyűjtjük a Fórumban elhangzott tapasztalatokat. A lenti piros ikonra kattintva PDF formátumban tölthetjük le és ismerhetjük meg azok tapasztalatait, akik már részt vettek a webkonferencián, a doktor úr előadásain és eredményesen alkalmazták az ott elhangzottakat.

Dr. Budai L. Károly

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követően a Fórumban választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Terméktapasztalatokkal kapcsolatos figyelmeztetés:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiadványban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, az egyes véleményeket pedig az Alaptörvény Szabadság és felelősség fejezete IX. cikkének (1) pontja alapján („Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához”) közöltük. Hangsúlyozzuk azt is, hogy bár a leírtak tényállók, nem minősülnek diagnózisnak vagy kezelési javaslatnak! Mielőtt bárki alkalmazni kezdené magán vagy másokon, feltétlenül kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Bármilyen komolyabb életmód-változtatás előtt beszélje azt meg szakemberrel, kérje ki a tanácsát!

 

Támogatását megköszönjük!

Ha olyan információval vagy terméktapasztalattal rendelkezik, amelyet szívesen megosztana a közösségünkkel, úgy kérjük, munkatársaink révén juttassa el hozzánk. Előre is köszönjük!