top of page

Dr. Keywan Grashoff természetgyógyász és táplálkozási szakorvos, 40 éves szakorvosi gyakorlattal, továbbá a BFA (Alkalmazottak Szövetségi Biztosítási Intézménye) véleményező orvosa és fia alapította a berlini székhellyel működő WellStar céget 2003-ban. Termékfejlesztési alelnök, egy személyben vezető fejlesztő és a cég vitalitás termékének legfőbb őre, amelyek rendelkeznek az ISO 9001 minősítéssel. A cég hazánkban 2007-ben kezdte meg tevékenységét, azaz bevizsgáltatták a termékeiket a TÜV, SÜD, KERMI és a Wessling Hungary Kft-nél, így minden  engedéllyel rendelkeznek. 

Dr. Grashoff praktizálása alatt egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban betegszenek meg. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a természetgyógyászat felé. 


Kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek 80%-a valamilyen hiányállapotra vezethető vissza, amit az élelmiszereinkben található - riasztó arányban csökkenő - vitális anyagok hiánya okoz. Azok a táplálékok, amelyek még évtizedekkel ezelőtt tele voltak éltető anyagokkal, manapság akár 80%-kal kevesebbet tartalmaznak, ami nem elegendő az egészség megőrzéséhez. A tények összegzéseként egyetlen lényeges következményt vont le saját munkájában:

"Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, és a betegségek elkerüljék őket.”

Green Gold Imune - a WellStar sikerterméke

Hosszú évek teltek el, amíg Dr. Keywan Grashoff erre irányuló kutató munkája során rátalált a mikroalgákra, amelyek közül a receptura létrehozásához négy algafajtát talált a legalkalmasabbnak: a Spirulina Platensis-t, a Chlorella Vulgaris-t, a Lithothamnium Calcareum-ot és a Haematococcus Pluvialis-t. Fontosnak tartotta, hogy ezek az egysejtű élőlények kristálytiszta vízben, algafarmokon legyenek termesztve, ugyanis vizeink szennyezettsége miatt csak így lehet biztosítani, hogy termékeink ne  tartalmazzanak toxikus anyagokat.

Az alga kevesek által kutatott terület volt, de nem kis nevekkel. A szépségipartól az űrkutatásig tekintélyes szereplőket nevezhetnénk meg. A tudásukat azonban megtartották maguknak. Ma már egyre többen ismerik fel az algák jelentőségét, és még csak karcolgatjuk a lehetőségek felszínét. Ha valakinek azt mondjuk, hogy az alga egy jó dolog, akkor bólogat, igen, már hallott róla.

A WellStar 2020 végén megszűnt. Ekkor jött létre a GreenStar International, amely megállapodott a korábbi jogtulajdonossal a termék gyártásának újraindításáról. Ugyanaz a német készítmény, azonos összetétel és származás, csak a neve más.

Classic Immun Green - az eredeti újragyártva

Mindent, ami jó, ami bizonyít, idővel megpróbálják hamisítani, másolni. Ez történt az Imune készítményünkkel is. Hiába jártuk a különböző hatóságokat, és tudta mindenki, hogy igazunk van, a hamisítók trükkök sorával bújtak ki a felelősségre vonás alól. Épp ezért, amikor a GreenStar 2021-től átvette az Imune gyártását és forgalmazását, a termék neve és grafikai elemeinek változtatása mellett döntött. A jelentős eltérés miatt már egy laikus is könnyen meg tudja különböztetni az eredeti készítményt a hamistól.

Legyen körültekintő!


Amennyiben a piros felirattal jelölt Imune készítményekkel találkozik, akkor azok lejárt szavatosságú termékek lehetnek, vagy nem a WellStar által gyártott, de annak látszatát keltő, megtévesztő utánzatok! Az eredeti WellStar Green Gold Imune gyártása 2020-ban megszűnt!

classic.png

Eredeti, új néven

2_Imune_LR.png

Az eredeti 2020-ban megszűnt

​​A weboldalon a tájékoztatás hitelessége miatt egyaránt használni fogjuk a termék korábbi megnevezését és az újat. Erre azért van szükség, mert az innováció nem áll meg, és vannak ismeretek (pl. terméktapasztalatok), amelyek a régi megnevezést használva születtek, így ezeket külön megemlítjük.

Van megoldás!

A hagyományos orvoslás tüneti kezeléssel foglalkozik, arra összpontosít, hogy miként tudja a tüneteket megszüntetni. A jövő orvosai a kiváltó okokat fogják kezelni, legyen szó fizikai, vagy lelki szintről. A legjobb orvosok pedig azok lesznek, akik megtanítanak minket arra, hogy miként kerülhetjük el a betegségeket. A doktor szó a latin docere szóból ered, jelentése: tanítani. A webkonferencia egyszerre visz minket vissza a múltba (tanítani) és a jövőbe (alkalmazni). Érdemes időt szánni rá, másképp látjuk a világot utána!

​Ismerjük meg betegségeink kiváltó okait, és tudni fogjuk a megoldást!

Több, mint 10 éve tartunk webkonferenciákat a "megoldásról", működik! Dr. Budai L. Károly előadásából kiderül, hogy miként tudjuk a legegyszerűbben és leghatékonyabban fokozni szervezetünk öngyógyító képességét, fizikai szinten segítve gyógyulásunkat. Megismerhetjük a betegségek kialakulásához vezető lelki okok logikus összefüggéseit is, amely ismeret elengedhetetlen a lelki szintű gyógyuláshoz.

 

Fórum - a kérdésekre adott válaszokkal tanít!

Az előadást követő Fórumban meghallgathatjuk mások kérdéseit és az azokra adott válaszokat, amelyek konkrét példákkal tárják fel előttünk biológiánk logikus működését. Feltehetjük saját kérdéseinket is, és a doktor úr válaszol rá, anélkül, hogy kilométereket utaznánk, órákat állnánk sorban. A kérdések zöme egyszerű: "Ez a panaszom, mi lehet a kiváltó oka, mi a megoldás?" Egy egyszerű kérdés, amelyre adott válasz 8 év alatt emberek ezreinek életét változtatta meg!

Online orvosi előadások kedd és szerda este

Az előadások kedd és szerda esténként 20:00 órától hallhatók. Belépni néhány perccel az előadás kezdete előtt lehet a Belépés gombra kattintva. Belépéskor kérjük, adja meg a nevét, ezzel is megadva a tiszteletet a közösségnek. A rendszer belépéskor nem igényel jelszót.

Logo.png

Tematikus előadások, hetente változó tartalommal, a betegségek érzelmi, lelki összefüggéseit tárja fel. Mert ha ismerjük a kiváltó okokat, akkor tudni fogjuk, hogy merre keressük a megoldást! Az előadás végén a Fórumban kérdéseket tehetünk fel a doktor úrnak, aki nemcsak a betegségek valós okainak feltárásában segít, de lehetőséget teremt a továbblépésre is a valós gyógyulás felé, egy gyógyszer mentes élethez.

​​Dr. Budai L. Károly

  

Több, mint 32 éves szakmai tapasztalat, amiből 28 év háziorvosi praxisában. Ebből adódóan egyszerre mozog otthonosan az akadémikus és alternatív gyógyítás területén. Mindenki számára érthetően tárja fel a betegségekkel kapcsolatos összefüggéseket, határozottsága a tapasztalások, megerősítések sorának köszönhető. Az előadást követően a Fórumban választ kaphatunk kérdéseinkre is, és a doktor úr személyes konzultációra is lehetőséget teremt.

Hasznos infók a webkonferencia meghallgatásához

  

Az előadások megtekintéséhez - a megfelelő térerőn túl - a Chrome böngésző legfrissebb változata ajánlott. Minden más böngészőt és olyan programot, amelynek hozzáférése lehet a hanghoz és a képi tartalomhoz kérjük bezárni. Mobil vagy tablet esetén applikáció használata nem szükséges. Ha az előadás közben hangprobléma lépne fel (elmegy vagy visszhangzik), akkor egy gyors kilépés/belépés megoldja a problémát.

15 év tapasztalat az algák világában

 

Kovács Attila 2007-től kezdődően dolgozott együtt a német WellStar céggel, amely mikroalga alapú termékek forgalmazásával indult, nem sokkal korábban. Felismerte az algák hatékony segítségét a szervezet öngyógyító folyamatainak erősítésében, amit az idő később igazolt.

Attila_2019_12_21_A2.jpeg

A legjobbakat segítségül hívni

Nagyszerű orvosok sokasága eltérő megközelítéssel segítették az érdeklődőket a tájékozódásban, az algák hatásmechanizmusának megismerésében. Összefüggéseket láttattak, egyben a korlátokat is: az alga nem csodaszer, hanem egy csodálatos és kivételes ajándéka a természetnek.

​​

Dr. Budai L. Károllyal együttműködve a kép még szélesebbre tárult. Olyan törvényszerűségek kerültek előtérbe, amelyek kiegészítik az algák fizikai szinten kifejtett hatását, és nyugodtan nevezhetjük a felismeréseket a gyógyítás hiányzó láncszemének. Ekkortól törekszik arra, hogy az ismereteket összefüggéseikben adja át, túlzó marketing helyett a valódi gyógyulás kerüljön előtérbe.

Kapcsolat: info@greenstar.hu | www.greenstar.hu | www.my-algae.info

bottom of page